GenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Trump’a inat Xiaomi teknolojinin kalbi Silikon Vadisi’ne girdi!

Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde bulunan ve uzun yıllardır “Silikon Vadisi” olarak adlandırılan bölge teknolojinin kalbi olarak değerlendiriliyor. Dünyanın en büyük şirketlerinin ilk kurulduğu ya da fikrinin ilk atıldığı Silikon Vadisi adını Intel’den dolayı almaktadır. Büyük teknoloji şirketlerinde çalışan kişilerin oturduğu bu bölge Apple’ın kurulmasına da sahne olan oldukça özel bir yerdir. Google, Microsoft, Apple, Intel ve birçok firmanın bulunduğu bu bölge teknoloji gelişimi tarafında da en üstte yer almaktadır. Burada çalışan birçok kişinin kullandığı ulaşım aracı ise elektrikli scooter oluyor. Xiaomi Silikon Vadisi çalışanları arasında oldukça popüler bir noktaya ulaştı. Zira en çok kullanılan elektrikli scooter oranında Xiaomi açık ara önde!

Xiaomi Silikon Vadisi çalışanları tarafından tercih ediliyor!

Bu tercihin en büyük sebebi ise ne olursa olsun uygun fiyat ve bir şekilde markaya güven. Amerikalı teknoloji gurularının Xiaomi markasına güvenerek elektrikli scooterları tercih etmesi çok ama çok önemli bir durum. Xiaomi henüz Amerika pazarında resmi olarak ürün satışı yapmıyor ama 2019 yılı içinde Lei Jun Amerika pazarına giriş yapacaklarını da duyurmuştu.

Xiaomi M365 scooter

Bu ve buna benzer ürünlerin Amerikalı kullanıcılar tarafından kullanılması ZTE ve Huawei’ye karşı takılan tutumunda yumuşamasına ve Xiaomi telefonların Amerika pazarında satışa sunulabileceği anlamına geliyor. Zira birçok kişinin kullandıkları teknolojik cihazlar ile kendi ekosistemini kurmak istediğini biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde incelediğimiz Xiaomi Mija M365 incelemesini de aşağıdan izleyebilirsiniz…

Xiaomi Mijia M365 inceleme! Scooter’ların babası’

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu