Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuawei

Honor 10 için GPU Turbo ve kamera güncellemesi onaylandı


Kısa süre önce ülkemize giriş yapan Honor 10 için GPU Turbo ve kamera geliştirmeleri içeren bir güncelleme onaylandı. Huawei/Honor cephesinden yapılan açıklamada güncellemenin 3 Ağustos tarihinde başlayacağı bilgisi verildi.

GPU Turbo özelliğinden başlayacak olursak; bu özellik EMUI kullanıcı arayüzü, GPU ve CPU arasındaki işleme darboğazını açan bir grafik hızlandırma teknolojisi şeklinde tanımlanabilir. Huawei’ye göre bu gelişme grafik verimliliğini %60, işlemci performansını ise %30 artırıyor.

Honor 10 için GPU Turbo
Honor 10 için GPU Turbo

Gelelim kamer tarafındaki gelişmeye. Ağustos başında yayımlanacak güncelleme telefona Otomatik Görüntü Sabitleme (AIS) özelliğini getirecek. Elektronik stabilizasyon sisteminin (EIS) daha gelişmiş bir hali olan AIS, cihazdaki sarsıntıları en aza indirerek fotoğraf ve videolardaki bulanıklığın önüne geçiyor.

Honor’a göre telefon, kamera tarafındaki yapay zeka sahne tanıma özelliğini kullanarak telefonun elde olup olmadığını algılayarak 0.2 saniye içerisinde pozlamayı ve çerçeveyi otomatik olarak ayarlayacak. Bu kamera özelliği %98 oranında başarı sağlıyor. İlgili güncelleme başlar başlamaz gelişmeleri sizlere aktaracağız.

Honor 10 geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa sunuldu. 2.999 TL fiyat açıklanan telefon için 250 TL’lik alışveriş kredisi indirimi sağlanıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu