Akıllı TelefonVivo

Vivo Y100 Play Console’da Göründü

Çinli teknoloji devi Vivo akıllı telefon çeşitliliğini arttırıyor. Yeni telefonu Vivo Y100 Google Play Console’da kendini gösterdi.

Vivo akıllı telefon çeşitlerini arttırmaya devam ediyor. Şirket genellikle giriş seviyesi ve orta sınıf kullanıcıları hedefleyen telefonları piyasaya sürüyor. Bu sayede geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşıyorlar. Çinli teknoloji devinin son zamanlarda üzerinde çalıştığı yeni telefon Vivo Y100 Google Play Console’da görünerek cihaz hakkında bazı bilgileri ortaya çıkardı. Play Console’da V2239 model numarası ile birlikte gözüküyor.

Play Console’da teknik özelliklerinin yanında tasarımıda gözüküyor. Yeni modeller için kalın ama giriş – orta sınıf telefonlar için yeterli kalınlıkta bir çerçeveye sahip olduğu görünüyor. Ekranın üstünde damla çentiği bulunuyor. Giriş seviyelerinde alışkın olduğumuz kalın alt çerçeve bu cihazda gözükmüyor onun yerine üst tarafı çentikden dolayı diğer taraflara bakılarak biraz daha kalın gözüküyor. Ayrıca listeden görünen kadarıyla 1080×2400 piksel ekran çözünürlüğüne ve 440 DPI ekran yoğunluğuna sahip olacak. Telefonun sağ bölümünde ses düğmeleri ve güç düğmesi bulunuyor. Sol tarafında da parmak izi sensörü olması bekleniyor.

Vivo Y100 Play Console

Listeye baktığımızda Vivo Y100 telefonunu MT6877 işlemcisi ile güçlendirildiği gözüküyor. Bu işlemcinin MediaTek Dimensity 900 olması bekleniyor. Cihazın 2.40 GHz hızında çalışan Cortex-A78 iki çekirdek ve 2.00 GHz hızında çalışan Cortex-A55 6 çekirdekten oluşuyor. Ayrıca işlemci Mali G68 GPU ile paketlenmiş. Android’in son sürümü olan Android 13 ile birlikte ve 8 GB Ram ile birlikte kutudan çıkacak

Listeye baktığımız zaman Vivo Y100 hakkında başka bir bilgi gözükmüyor. Ancak şimdiye kadar cihaz hakkında çıkan bilgilere bakmak gerekirse 120Hz ekran yenileme hızına sahip 1080×2400 piksel ekran çözünürlüğüne sahip 6 inç AMOLED ekran ile gelecek. Telefonda üç kamera bulunuyor. Optik Görüntü Sabitleme destekli 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ve 2 megapiksellik kameralar bulunacak. Bu kameralar tam olarak bilinmese de ultra geniş açı ve telefoto lensleri olmasını bekleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir: Vivo 3 Yıl Garanti Veriyor! Patron Gerçekten Çıldırdı

Son olarak sızan bilgilere bakmak gerekirse 66W’a kadar kablolu hızlı şarjı destekleyen 5000 mAh bataryaya sahip olacak. İlerleyen günlerde hem sızıntılar ile hem de Vivo tarafından resmi açıklamalar ile daha fazla bilgiye sahip olacağız. Ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu