Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

İddia: Amerika Huawei patentlerini çöpe atmaya hazırlanıyor!

Amerika Huawei arasındaki gerginliğe gün geçmiyor ki yeni bir haber daha eklenmesin. Şimdi de patent sorunu ortaya çıktı ve bu çok ciddi bir durum.

Amerika ve Huawei arasındaki gerilim sürekli olarak tırmanmaya devam ediyor. Amerikalı şirketler Amerikan Hükumetine bu yasakların kaldırılması ile ilgili telkinlerde bulunsalar da şu anda süreç Amerikan hukuk sistemine devredilmiş durumda ve süreç devam ediyor. Bugün gelen bir haber ise “yok artık bu kadarı da olmaz” dedirtti. Zira iddiaya göre Amerika Huawei patentleri ile ilgili oldukça radikal bir karara imza atmaya hazırlanıyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Amerika Huawei patent anlaşmaları iptal mi olacak?

Huawei‘nin Amerika‘da halen 3198 adet patent anlaşması masada duruyor ve Çinli üreticinin de dünya çapında 16.000 adet patenti olduğu biliniyor. Amerikan Hükumeti Huawei‘nin 5G patentlerini yok sayması ise Amerikalı şirketlerin 5G teknolojilerini hızlı bir şekilde geliştirmelerine sebep olacaktır. Bakalım Huawei bu tehlikeyi nasıl atlatacak?

Yoksa tüm yaşananların sebebi bu patent mevzusu muydu? Diye de sormuyor değil insan…

Huawei bitti demeden bitmeyecek gibi görünüyor Kirin 810 geliyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu