Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Box 4S MAX Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Teknolojinin her alanında aktif olan Xiaomi, Mi Box 4S MAX modelini duyurarak ilgileri üstüne topladı. İşte özellikleri karşınızda.

Ülkemizin en sevilen markaları arasında yer alan Xiaomi, Mi Box 4S MAX isimli yeni medya oynatıcısını tanıtarak seriye tazelik getirdi. Oldukça uygun fiyatıyla tanıtılan bu model görenlerin ilgisini çekiyor. İşte ürünün tüm özellikleri.

Xiaomi Mi Box 4S MAX Özellikleri ve Fiyatı

Uygun fiyatlı Android medya oynatıcısı Mi Box 4S piyasadaki mevcut Mi Box modelleri ile aynı işleve sahip. Eski veya yeni farketmeksizin bu aygıtı takarak televizyonuna son teknoloji medya özelliğini getiriyorsunuz. Serinin yeni modeli Mi Box 4S MAX, 64-bit mimarili dört çekirdekli Amlogic S905X3 işlemci tarafından destekleniyor.

Bellek kısmında ise 4GB RAM ve dahili 64GB dahili depolama alanı yer alıyor. Böylece fotoğraf, video veya film gibi ihtiyaçlar için bolca alan elde ediyorsunuz. Medya oynatıcısı HDMI 2.1 bağlantı noktası ile 4K ve 8K çözünürlüğünde yayın yapabiliyor.

Xiaomi Mi Box 4S MAX

8K sabit çözücü, Dolby ve DTS ses efektleri, çift bantlı Wi-Fi, kablosuz yayın ve dinamik HDR gibi özelliklerle ürün, tam bir fiyat/performans canavarı oluyor. Üst düzey olan bu medya oynatıcısı TV’ler için özel olan MIUI sürümü ile geliyor. Ürün yaklaşık 75$ fiyat etiketi ile JD üzerinde listelendi ancak şu an siparişe açılmadı. Ürünün yakında siparişe açılmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu