Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarOnePlus

İşte Oneplus Fold Hakkındaki Tüm Sızıntılar

Oneplus firması katlanabilir akıllı telefon modeli Fold 'u yakında duyuracak. İşte firmanın ilk katlanabilir modeli hakkında bilinenler.


Portföyünde katlanabilir telefon olmayan birkaç firmadan biri olan Oneplus, yakında yeni modelini duyurmaya hazırlanıyor. İsmi konusunda iki farklı sızıntının döndüğü model için Oneplus Fold veya Oneplus Open düşünülüyor. Tanıtım tarihi olarak Ağustos ayı işaret ediliyor. New York’ta özel bir etkinlikle duyurulacak cihaz için Oneplus markası oldukça heyecanlı görünüyor.

Tasarım noktasında Samsung Z Fold 4 veya Vivo X Fold 2’ye benzeyen dışa doğru katlanabilir bir tasarımla gelebilir. @OnLeaks tarafından paylaşılan render görüntülerine göre uzun bir kapak ekranı ve daha büyük bir iç panel ile gelecek.

<yoastmark class=

Oneplus’un yeni duyuracağı Fold veya Open modeli, Çin’e özel olarak kalacak olan Oppo Find N3 modeline render konusunda oldukça benziyor.

Oneplus 11 serisinden ilham alınan arka kamera yerleşimi ve şık metal kenarlar ve deri benzeri bir kaplamaya sahip dokulu bir arka kısım ile gelebilir.

Teknik Özellikler

2K çözünürlüğe sahip 7,8 inçlik devasa bir katlanabilir AMOLED ekrana sahip olacağını ortaya koyan sızıntılarda iç ve dış kısımda 120 Hz tazeleme hızına sahip olabilecek. Qualcoom’un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle güçlendirilecek katlanabilir akıllı telefon 16GB RAM ve 256GB ile gelecek.

67w şarj hızını destekleyen 4800 mAh bataryaya sahip olacak. 48MP ultra geniş (IMX581) yanında 50MP ana sensörü (IMX890) taşıması bekleniyor. Bunların dışında  64 megapiksel telefoto kamera yer alacak. Dış kapak ekranında 32 megapiksel ve iç ekranda ise 20 megapiksel ön kamera yer alacak.

Android 13 tabanlı Oxygen OS 13.1 ile kutudan çıkması bekleniyor.

Fiyat olarak bir netlik bulunmazsa da Oneplus Fold modelinin 1500-1800 dolar arasında olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca ilk olarak ABD ve Avrupa’da satışa çıkması ise muhtemel.

<yoastmark class=

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu