Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobiroller

Meizu cephesinde işler yolunda mı?


Yakın tarihte çalışanların işten çıkartılması ve üst düzey yöneticilerin şirketten ayrılması ile akıllarda soru işareti bırakan Çin’ li şirket Meizu nasıl bir yol izleyecek?

Ciddi pazar gücü olan Apple, Huawei, Samsung gibi şirketler ile mukayese edildiği vakit daha muğlak bir bütçe ile başarılı ürünlerle karşımıza çıkan Meizu, yakın dönemde Meizu17  isimli modelinin lansmanına hazırlanıyor.

Resmi olarak ülkemizde uzun süredir faaliyet süren Çinli şirket ses ve ses ürünlerine yapmış olduğu yatırımlarla akıllara kazınmış durumda. Sesi bir motto edinen Meızu, akıllı telefonlarında da üstün ses deneyimini hedeflemekte. Tüm üst sınıf akıllı telefonlarını özel ses çipleri ile donatan şirket, son kullanıcının müzik deneyimini önemsiyor.

Meizu 16th dönüm noktası oldu

Geçtiğimiz yıl tanıtılan 16th modeli amiral gemisi sınıfına yakışacak donanım ve teknik özellikler ile pazara sunuldu. LG G7, Xiaomi Mi8, Galaxy S9+ gibi alternatif pazarda yer alan ürünlere kıyasen çok daha uygun bir fiyat ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı

Kısa vadede potansiyel popülarite hedefleyen şirket cephesinde, 16th modelinden sonra küresel çapta amiral gemisi niteliğinde akıllı telefon tanıtılmadı. 16th modelinin devamı niteliğinde olan 16s ve 16s Pro ne yazık ki ülkemizde satışa sunulmadı.Açıkçası Meizu’nun Türkiye pazarında aktüel olarak Snapdragon 855 veya 855+ platformlarına sahip telefonlarının olmaması düşündürücü.

Şirketin yakın zamanda duyurmayı planladığı 17 isimli modelin küresel çapta satışa sunulup sunulmayacağı da ayrı bir merak konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu