Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12S Ultra’nın Seramik Versiyonu Bu Defa Olmayacak

Yeni bir rapora göre Xiaomi 12S Ultra modelinde bu defa seramik malzeme kullanılmayacak. Bunun yerine arka bölümde silikon deri olacak.

Xiaomi 12S Ultra cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Telefonun mühendislik test sürümünün ortaya çıkan görüntülerinde arka bölümde seramik kasanın kullanıldığı görüldü. Güvenilir bir kaynağın aktardıkları ise bu versiyonun iptal edildiği; telefonun bunun yerine silikon deriden oluşan yeni bir malzemeye sahip olacağı bildiriliyor.

Seramik Kasa Xiaomi 12S Ultra İptal Edildi

Güvenilir bilgi kaynağı Digital Chat Station’a göre Xiaomi 12S Ultra’nın seramik kasa versiyonu iptal edildi. Kaynağa göre bunun maliyetle ilgisi yok. Endüstri faktörlerinin bu kararda etkili olduğu belirtiliyor.

Seramik kasa daha önce şirketin bazı modellerinde yer aldı. Cama göre daha sağlam ve ağır olan bu malzemenin haliyle maliyetleri artırdığı biliniyor.  Xiaomi 12S Ultra’da silikon deri malzemeye geçişle birlikte kasada bir miktar hafiflik sağlanacaktır.

Öte yandan Xiaomi, 12S serisinde ilk kez çevre dostu silikon deriden oluşan bir malzemenin kullanılacağını belirtti. Xiaomi’ye göre bu malzeme rahat bir dokunuş hissiyatı veriyor ve seramik / cam malzemeye göre kire karşı daha dirençli. Üstelik temizlenmesi de çok kolay. Bu malzeme sararma yapmaz ve uzun süreli kullanıma uygun.

Xiaomi 12S serisi 4 Temmuz tarihinde Çin’de gerçekleşecek etkinlik kapsamında tanıtılacak. Seride Xiaomi 12S, 12S Pro ve 12S Ultra modelleri olacak. Tüm bu telefonlar Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak. Telefonlarda ayrıca Leica destekli kameralar göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu