Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiXiaomi

Pocophone Poco F2 tanıtılıyor! Şaka değil gerçek

Herkesin merakla beklediği Pocophone Poco F2 nihayet tanıtılıyor. İlk kez Hindistan pazarında tanıtılacak telefon bize ne sunacak?

Xiaomi‘nin alt markası olarak hayatına devam eden ama yavaş yavaş özgürleşmeye başlayan POCO markası ilk telefonu Pocophone F1 ile 2018 yılı Ağustos ayında karşımıza çıktı. Ülkemizde de oldukça fazla satış gerçekleştiren ilk nesil Pocophone’nun devam telefonu Pocophone Poco F2 serisi oldukça merak ediliyordu.

Telefonun tanıtımını beklerken POCO markası radikal bir karar verdi ve POCO X2 adında yeni bir telefon ortaya koydu. Snapdragon 730G yonga seti ile orta üst segment telefon pazarını hedef alan ve Redmi K30 ile aynı özellikleri sunan telefon pekte rağbet görmedi. Bunun üzerine POCO markası bekleneni ortaya koymaya karar verdi ve Poco F2 ile karşımıza çıkmaya karar verdi.

Pocophone 2
Pocophone 2

Pocophone Poco F2 teknik özellikler

Gelen bilgilere göre telefonun teknik özellik tarafında sadece Snapdragon 865 yonga seti kullanacağını biliyoruz. Bunun haricinde bir bilgi şimdilik bilinmiyor. En geç Mayıs ayında telefonun tanıtılması beklense de Koronavirüs’ün buna izin verip vermeyeceği de şimdilik muallakta olan bir detay. Türkiye pazarında da satılacağını düşündüğümüz telefon ile ilgili en önemli detay ise ilk nesil Pocophone F1 serisinde olduğu gibi fiyat odaklı olması.

Bakalım POCO bize ne sunacak ve özellikle fiyat tarafında telefon en ucuz Snapdragon 865 çözümü olabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu