Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola Edge S Snapdragon 870 ile Kanlı, Canlı!


26 Ocak tarihinde tanıtılacak olan Motorola Edge S kanlı canlı görüntülendi. Telefon Snapdragon 870 ile pazara yeni bir soluk getirebilir!

Bir zamanların kralı olarak görülen ve mobil sektöre fazlasıyla katkıda bulunan; ancak yanlış politikaların kurbanı olarak elindeki gücü kaybeden Motorola, 26 Ocak‘ta gerçekleştireceği lansmanda Edge S modelini tanıtacak. Birkaç gün önce tanıtılan Snapdragon 870‘den güç alacağı öğrenilen ve AnTuTu’da da boy gösteren telefon, şimdi de tasarımsal olarak karşımıza çıktı. Edge S kanlı canlı görülürken, önümüzdeki günler sektöre yeni bir soluk kazandıracak.

Birkaç yıldır giriş ve orta segmente ağırlık veren; ancak geçtiğimiz yıl Edge+ modeli ile üst segmente giriş yapan Motorola, nihayetinde üç segmente de ürün kazandırıyor. Daha öncesinde de söylediğimiz gibi Snapdragon 8xx serisi bir yongadan güç alacak olan Motorola Edge S ise, en iyi yongayı kullanmasa da, en yeni yonga ile pazarda bir ilk olacak. Telefon yeni tanıtılan ve Snapdragon 888 ile 865+ arasında bir performans gösteren Snapdragon 870‘den güç alacak.

Sol üst tarafta artık yavaş yavaş Motorola ile özdeşleşen dörtlü kamera kurulumunu bulunduran telefon, sensörleri çevreleyen renkli şeritlerle de hoş gözüküyor. Buna ek olarak ön tarafta ikili kamera yapısını benimseyen Edge S, pazardaki telefonların çoğuna göre daha uzun bir tasarımla geliyor. Kamera çözünürlüğü 64MP olarak belirtilen model, AnTuTu’da da 679.860 puan alıyor. Bu da telefonu 700.000 barajını geçen ve hatta 800.000‘leri hedefleyen Snapdragon 888‘in hemen altına, Snapdragon 865+‘ın üstüne konumlandırıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu