Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

CEO açıkladı! OnePlus 7’de özel renkler beklemeyin!


Huawei, P20 Pro akıllı telefonuyla birlikte mobil dünyasında yeni bir trend başlattı. Artık birçok üretici telefonlarında canlı ve muhteşem degrade renkler kullanıyor. Hatta öyle ki artık sıkıcı hale gelen siyah ve beyaz renklerin bile farklı tonlarını görüyoruz. Peki bu durum hakkında OnePlus CEO’su ne düşünüyor? CEO’nun yaptığı açıklamalar aslında OnePlus 7 ’de kullanılacak renkleri bir nevi onaylıyor.

Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…

OnePlus 7 klasik renklerde çıkış yapacak

OnePlus siyah ve beyaz renkleri akıllı telefon ailesinde kullanmakta ısrar eden markaların başında geliyor. Diğer markalar gençlerin talep ettiği canlı renkleri tercih etmiş olsa da, OnePlus CEO’su Pete Lau bu renkli versiyonların çok da satmadığını düşünüyor.

Lau, bu iddiasını bir veri ile desteklemedi, fakat geçen yıl OnePlus 6T’nin mor rengi tanıtıldı. Belki de mor rengin ilgi görmüyor oluşu CEO’su bu açıklamaya itmiş olabilir. CEO’nun açıklamalarından OnePlus 7’de siyah ve beyaz renk kullanımının süreceği anlaşılıyor. Bunun yanında özel bir McLaren model ve kırmızı renkler görmeyi beklediğimiz diğer seçenekler.

Mayıs ayı içerisinde tanıtılacak yeni OnePlus telefonun bir de Pro versiyonu olacak. Bu modelde kavisli bir ekran göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu