Akıllı BileklikAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Mi Band 5 kanlı canlı karşımızda! Boyut belki aynı ama daha fazla…

Bir süredir sızıntılarını paylaştığımız Mi Band 5, Xiaomi tarafından resmen sızdırıldı. Peki yeni bileklik bize tasarım tarafında ne sunacak?

Xiaomi, giyilebilir ürünler pazarına oldukça önem veren bir üretici. En doğru yaptığı şeylerden birisi de akıllı bileklikleri. Hatta bu pazarda hem fiyat hem de performans tarafında rakipsiz üreticilerden birisi olarak görülüyor. Bir süredir Mi Band 5 haberleri yapıyoruz ve bugün ürüne ait gerçek görüntüler sızdı.

Görüntülere baktığımızda fiziksel olarak yani büyüklük anlamında aynı ama daha fazla ekran kasa oranı ile yeni bilekliğin karşımıza çıktığını görüyoruz. Ekran 0,92 inçten 1,2 inç boyutuna çıkıyor ve OLED ekran bize sunuluyor.

Dokunmatik tuş yine aynı yapı ile bizlere sunulurken akıllı bilekliğin 1 Haziran tarihini gösteriğini görüyoruz. Sanıyoruz ki; bu bir PR çalışması ve “sızdı mızdı” haberleri yaptırılarak akıllı bileklikten biz teknoloji basınının bahsedilmesi isteniyor. Sözüm ona sızan görüntülerde şarj giriş aparatı da ortaya çıkıyor.

Ürünü kayışından çıkararak bu şekilde şarj yapabiliyoruz ve bu noktada şarj pinlerinin de yer değiştiğini görüyoruz. Mi Band 3‘te ayrı Mi Band 4‘te ayrı ve Mi Band 5‘te ayrı ayrı pinleri görmek Xiaomi‘nin bu konudaki kafa karışıklığını da bizlere gösteriyor.

Xiaomi bu tarz giyilebilir ürünleri tanıtırken genellikle bir telefon ile de karşımıza çıkar ama bu sıralar Xiaomi ne tanıtacak henüz bu konuda da bir bilgi yok. Bakalım fiyat ne olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu