Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Ulefone Armor 12 akıllı telefon çok yakında satışa çıkıyor

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan firma yeni akıllı telefonu Ulefone Armor 12 modelini çok yakında satışa sunmaya hazırlanıyor.

Bugün MediaTek tarafından merakla beklenen Dimensity 1200 5G yongasının detayları açıklandı. Redmi tarafından bu yonga setini kullanana ilk akıllı telefon piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Diğer akıllı telefon üreticileri de hızlı bir şekilde tanıtılan yeni yonga setini akıllı telefonlarına entegre etmeye başladı. Bugün gelen bilgilere göre Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Ulefone’un kısa bir süre içinde Ulefone Armor 12 model akıllı telefonunu piyasaya sürmesi bekleniyor.

Ulefone Armor 12 teknik özellikleri nasıl olacak

Telefon MediaTek’in Dimensity 1200 yonga setini kullanacak. Telefonun en önemli özelliği ise MediaTek’in Dimensity 1200 yonga setini kullanan ilk ultra sağlam akıllı telefon olacak olması. Akıllı telefon ultra sağlam olarak üretiliyor ve oldukça dayanıklı tasarıma sahip olacak. Telefonda 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı yer alacak. MediaTek tarafından Dimensity 1200 yonga setinin Dimensity 1000’den yüzde 25 daha az güç tükettiğini açıkladı. Ayrıca yüzde 22 daha güçlü olduğunu bildirdi. Ayrıca yonga seti 5G’yi desteklemektedir.

Ulefone Armor 12

Telefonun bu yıl içinde satışa çıkması bekleniyor. Firma tarafından telefonun diğer teknik özellikleri henüz açıklanmadı. Ultra sağlam olarak tasarlanan telefon aynı zamanda güçlü donanıma sahip olacak. Telefonun üst seviye kullanıcılara hitap edeceği düşünülüyor. Önümüzde ki günlerde telefonun diğer özelliklerinin netleşmesini bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu