Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi MIUI 12.5 Dağıtım Tarihini Açıkladı!


Xiaomi MIUI 12.5 güncellemesi için tarih verdi. Güncelleme milyonlarca Xiaomi kullanıcısı tarafından merakla bekleniyor. İşte son açıklama…

Xiaomi bugünkü Mi Fan etkinliğinde bir sonraki büyük MIUI güncellemesine dair beklenen açıklamayı yaptı. Birçok ülkede kapsamlı indirimlerle coşkulu bir şekilde kutlanan etkinlik, Türkiye’de kuru pasta ve fıstıksız çerez eşliğinde diğer ülkelere nazaran epey sönük geçiyor. Servis Merkezlerinde işçilik ücretlerinde uygulanacak %50 indirim ve “Mi 10T ve Mi 10T Pro” alımlarında Mi Smart Band 5 hediyesi bu noktada sizi ne kadar tatmin edecek bilmiyoruz. Bu kısa bilgilendirmenin ardından haberimizin konusu olan Xiaomi MIUI 12.5 güncellemesinin dağıtım tarihini aktaralım.

Xiaomi MIUI 12.5 Güncelleme Tarihini Açıkladı

MIUI 12.5 güncellemesi Çin’de bir süredir bazı modeller için zaten dağıtımda. Fakat güncellemenin kararlı versiyonu şu an için sadece beta kullanıcılarına veriliyor. Geri kalanlar ise 30 Nisan tarihi itibariyle güncellemeyi almaya başlayacak. Tabii bu tarih Çin için geçerli.

Globale baktığımızda Xiaomi kullanıcılarının önünde daha uzun bir takvim olacak. MIUI 12.5 güncellemesinin ikinci çeyrekte (nisan-haziran) dağıtılacağı zaten beklenen bir gelişmeydi. Türkiye dahil küresel çapta en iyi ihtimalle güncellemenin mayıs ayı içerisinde dağıtılacağını düşünüyoruz.

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Mi 11 ve Mi 9S modelleri şu ana kadar Çin’de kararlı beta güncellemesini aldılar. Kararlı beta programında güncelleme sınırlı sayıda kullanıcıya aktarılıyor. Böylelikle hatalar ortaya çıktığında bundan en az kullanıcının etkilenmesi sağlanıyor. 30 Nisan tarihi itibariyle Çin’de ilk olarak sözünü ettiğimiz telefonlar MIUI 12.5 güncellemesini almaya başlayacak. Süreç sorunsuz ilerlerse güncellemenin tüm dünyadaki Xiaomi kullanıcılarına erişimi çok da uzun sürmeyecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu