Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Karşınızda Dev Canavar Xiaomi 12 Ultra!

Xiaomi’nin yeni canavarı Xiaomi 12 Ultra için konsept tasarımları ortaya çıkmaya başladı. Yeni amiral gemisi kamerası ile çok konuşulacak.

Çinli Xiaomi bildiğiniz gibi Aralık ayında karşımıza Xiaomi 12 ismini taşıyan amiral gemisi modeli ile çıkacak. 2022’nin ilk çeyreğinde ise firmadan kamerası ile ön plana çıkan Xiaomi 12 Ultra modelini göreceğiz. 12 serisini Snapdragon 898 yonga seti ile güçlendirecek olan firma, bu yıl tasarımsal açıdan küçük dokunuşlar yapacak gibi görünüyor.

Xiaomi 12 Ultra kamerası ile ön plana çıkacak

Bugün Insider HoiINDI, gelecek yıl piyasaya sürülecek olan amiral gemisi Xiaomi 12 Ultra’nın render görüntülerini yayınladı. Yayınlanan görsellere göre bu telefon Mi 11 Ultra ve Mix 4’ün karışımı bir tasarıma sahip olacak. Görüntülere göre, cihaz ekran altı ön kamerasının yanı sıra selefi gibi arka panelde ek bir ekran ile donatılacak. Bu ekran ana kamera ile bir selfie çekerseniz ve bildirimleri okumak için vizör olarak kullanılabilir.

Telefonun, 200MP ana kamera, ultra geniş açılı modül ve 200x dijital zoomlu periskop kamera ile geleceği söyleniyor. 120W hızlı şarj desteğine de sahip olacak olan telefon kutusundan Android 12 işletim sistemi ve MIUI 13 arayüzü ile çıkacak. Kamera konusunda bu yıl çıtayı yükselten Xiaomi’nin aynı performansı önümüzdeki yılda da devam ettirmesi bekleniyor.

Fiyat açısından çip krizine rağmen yeni nesil canavarlarında bu yılki fiyatlara benzer bir seviyede satışa sunulacağını düşünüyoruz. Türkiye pazarına henüz gelmeyen Ultra serisinin önümüzdeki yıl bir sürpriz yapıp karşımıza çıkacağı söyleniyor. Ancak bu iddia için somut bir bilginin bulunmadığını belirtelim.

Aşağıdan konseptten öteye geçemeyen Insider HoiINDI’nin videosunu izleyebilirsiniz. Sizce bu telefon böyle gelebilir mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu