Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Fold 2 Bloom gerçek görseli yayınlandı!

Mobil Dünya Kongresi 2020 sırasında tanışacağımız Galaxy Fold 2 Bloom bugün ilk kez resmen göründü. Peki telefonun tasarımı nasıl olacak?

Samsung‘un ilk nesil katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Fold 400 bin adetlik inanması zor bir satış rakamına ulaştı. Tasarımsal anlamda oldukça zorlayıcı görünen ilk nesil Galaxy Fold hatalar ile dolu bir modeldi. Samsung bu hataları gördü ve ikinci nesil Galaxy Fold için çok daha agresif ve doğru bir çalışma yürüttü. Galaxy Fold 2 Bloom kod adı verilen yeni nesil telefonun bugün ilk canlı gerçek görüntüsü sızdırıldı.

Samsung CEO‘su Ko Dong-jin (DJ Koh) tarafından yapılan açıklamada Güney Koreli üretici yeni telefonun tasarımı için Lancome markasının pudralarını örnek almış. Yani daha önce bu “pudra” tasarımı da Motorola RAZR tarafından kullanılmıştı. Ondan değil de Lancome Pudra Kutusundan esinlenilmiş. Peki Bloom kod adlı yeni telefon nasıl görünecek?

Bloom demek İngilizce’de çiçeğin açması için kullanılan bir deyimdir. Zaten bakarsanız ekranda da bir çiçek görülüyor. Telefonun tasarımsal detaylarına baktığımızda ise arkada çift lens kamera görüyoruz. Bu da telefonun kesinlikle orta segment bir telefon olacağı anlamına geliyor. Yan taraflarda mavi bir neon ışık hüzmesi varmış gibi görünse de bunun tamamen çekim sırasında ışık yansıması olduğunu düşünüyoruz.

Şubat ayında yapılacak MWC2020 etkinliğinde bu telefonun tüm detaylarını sizlere aktaracağız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu