Akıllı TelefonAndroidGenelMobirollerTeknolojiYoutube

Bedava YouTube Premium! YouTube Vanced nasıl kurulur?

16.99 TL’lik bir ücret ile abone olunabilen YouTube Premium’u ücretsiz bir şekilde kullanmak ister misiniz? O halde YouTube Vanced tam size göre!

Hepimizin kullandığı dünyanın bir numaralı video paylaşım platformu YouTube, güzel yanlarının yanı sıra birçok can sıkıcı detayıyla da insanları kanser etmeyi başarıyor. Özellikle yıllardır herkesin istediği arka planda oynatma özelliğini bir türlü getirmeyen, son zamanlarda ise birçok can sıkıcı reklam ile gündeme gelen servis, tüm bunları aylık 16.99 TL‘ye ortadan kaldırabiliyor. Öyle ki geçtiğimiz yılın Temmuz ayı itibariyle ülkemizde kullanıma sunulan YouTube Premium ile insanlara yıllardır bekledikleri özellikleri sunan Google, bir şeyi hesaba katmamış gibi gözüküyor; YouTube Vanced!

YouTube Premium’un sunduğu tüm özellikleri ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkaran bu uygulama sayesinde birçok Android kullanıcısı, ROOT‘suz bir şekilde uygulamayı cihazlarına kurmak istiyor; ancak kurulum tarafında bir takım sıkıntılar, Android kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bizde bugün yazımızda YouTube Vanced’ı nasıl kurabileceğinizden bahsedeceğiz. (ROOT’suz)

YouTube Vanced Nasıl Kurulur?

İlk olarak Android cihazımıza MicroG isimli programı kurmamız gerekiyor. Buraya tıklayarak MicroG’yi .apk olarak indirip cihazınıza kurabilirsiniz. MicroG’yi kurduktan sonra buraya tıklayarak veya Play Store‘dan aratarak Split APKs Installer (SAI) isimli programı cihazımıza yüklememiz ve gerekli izinleri vermemiz gerekiyor.

NOT: Eğer Xiaomi kullanıcısı iseniz Ayarlar > Cihaz Hakkında > MIUI sürümüne 8-10 kere tıklayıp geliştirici seçeneklerini açıp ardından Ek Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri yoluna giderek MIUI optimizasyonlarını kapatmalısınız. Eğer menüde böyle bir seçenek göremezseniz işleme devam edebilirsiniz.

Bu aşamaya geldikten sonra buraya tıklayarak YouTube Vanced‘ı indirebilirsiniz; ancak hemen kurmuyoruz (Burada sadece Download Vanced’e basmanız yeterli). Vanced dosyamız indikten sonra az evvel indirdiğimiz Split APKs Installer (SAI) isimli programımıza giriyoruz ve gerekli izinleri veriyoruz. Ardından aşağıdaki “APKs Yükle” butonuna tıklayıp yüklediğimiz YouTube Vanced dosyamızı seçiyoruz.

İşlem bittikten sonra ücretsiz bir şekilde YouTube Premium keyfini yaşayabilir, videoları arka planda reklamsız bir şekilde dinleyebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu