Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Phone (2) Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Nothing cephesinden beklenen açıklama geldi. Şirketin ikinci nesil telefonu Nothing Phone (2), 11 Temmuz tarihinde tanıtılacak.

Son dönemde hakkında önemli bilgilerin verildiği Nothing Phone (2) markanın 11 Temmuz tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Nothing, telefonun resmi duyuru tarihini açıklamanın yanında Twitter hesabından telefonun bir de videosunu paylaştı. Burada akıllı telefonun nasıl bir arka panele sahip olacağına göz atabiliriz. Hatırlatmak gerekirse serinin ilk modeli geçen yıl 12 Temmuz tarihinde tanıtıldı.

11 Temmuz’a kadar önümüzdeki daha uzun diyebileceğimiz bir süre var. Bu süreçte Nothing’den telefon hakkında çok sayıda açıklama bekliyoruz. Öte yandan şirketin Twitter’da paylaştığı son teaser videosu, Phone (2)’nin Glyph arayüzünü gözler önüne seriyor. Cihaz muhtemelen şeffaf arka paneli korumaya devam edecek. Akıllı telefon, hap şeklindeki kamera modülünü çevreleyen iki LED ışık şeridine ve şarj bobinini çevreleyen çok sayıda küçük şeride sahip. Bunun dışında teaser herhangi bir detay bulunmuyor. 

Nothing Phone’un (2), Phone’daki (1) düz tasarıma kıyasla kavisli bir tasarıma sahip olduğu söyleniyor. Şirket, telefon için Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisini onayladı ve ayrıca telefonda 4.700 mAh büyüklüğünde pil yer alacak. Cihaz, RAW HDR formatı ve 4K 60 fps video kaydı ile gelecek. Ayrıca donanım tarafındaki önemli yükseltmelere rağmen Phone (2) cephesinde herhangi bir fiyat artışı gerçekleşmeyeceği bildiriliyor.

Phone (2) ayrıca öncülüne göre %8,6 daha düşük olan 53,45 kg’lık SGS sertifikalı karbon ayak izi ile pazardaki en sürdürülebilir akıllı telefonlardan biri olacağını söylüyor. selefi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu