Güncel Teknoloji HaberleriKripto ParaMobirollerNetflixTeknoloji

Squid Game Kripto Para Birimi Battı! Yatırımcıların Gözü Yaşlı!

Netflix’in bir anda popüler olan yapımı Squid Game için kripto para birimi çıkarılmıştı. Ancak bu kripto para bugün sıfıra düşerek battı.

$SQUID kriptosunun arkasında kim varsa, yatırımcıların kendi kripto fiyatlarını yükseltmeleri için cezbettikten sonra, likiditesini ortadan kaldırarak kendi kripto paralarını nakit olarak sattıkları, yatırımcıların “halı çekme” dediği şeyi gerçekleştirmiş görünüyor. CoinMarketCap’e göre SQUID bu sabah erken saatlerde 2.856 dolara ulaştıktan sonra sadece birkaç dakika içinde sıfıra düştü.

Squid Game battı

Twitter ise bu durumdan sonra olağandışı etkinlik nedeniyle kriptoyla ilişkili hesabı askıya aldı. İnsanların kriptoyu satın aldığı ve bir oyunda kullandığı web sitesi ortadan kayboldu. Ancak İnternet arşivinde hala görülebiliyor. SQUID 27 Ekim’de ortaya çıkmış ve 31 Ekim’e kadar 30 doları aşmıştı. Görünüşe göre bu yükselişin ardına kötü niyetli şeyler yatıyormuş.

En büyük sorun SQUID alan kişilerin satamamasıydı. SQUID’i, aynı yaratıcılardan başka bir kripto para kazanabilecekleri şu anda yok olan web sitesinde bir oyun oynamak için jeton olarak kullanabilir. Bu nedenle, paralarını geri kazanmak için yatırımcıların oynamaya devam etmesi ve potansiyel olarak daha fazla SQUID satın almaya devam etmesi gerekiyor. Ancak web sitesi olmadığı için bu da mümkün değil. Yani SQUID paranız varsa büyük geçmiş olsun diyebiliriz.

Squid Game

Bilmeyenleriniz için Squid Game, Eylül ayında Netflix’te prömiyer yapan ve o zamandan beri akış devinin şimdiye kadarki en popüler dizisi haline gelen bir Güney Kore dizisidir. Büyük bir para ödülü için çocuk oyunlarını oynamaya davet edilen, ölüm kalım riskine giren çaresiz insanlarla ilgili.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu