Otomobil

Ekim Ayında Hangi Otomobil Markalarında Kampanya Var?

Ekim ayında hangi otomobil markaları indirim yapıyor ya da kredi imkanı sunuyor. Opel'den MG'ye birçok marka düşük faizli kredi veriyor

Eğer yakın zamanda otomobil satın almayı düşünüyorsanız burayı okumanız önemli. Çünkü markalardan ardı ardına gelen indirimler yararınıza olabilir. Özellikle sene sonunun gelmesiyle birlikte çoğu marka ellerinde bulunan otomobilleri elden çıkarmak isteyebiliyor. İşte ekim ayı otomobil kampanya fırsatları…

Şimdi gelin birlikte hangi markalarda indirim olduğuna bir göz atalım. Ancak yazıya geçmeden önce satın almak istediğiniz otomobilin elektrikli mi yoksa benzinli mi ya da hangi karoser tipinde olacağını kararlaştırmanız önemli. Bu gibi kararları vermeden önce ihtiyaçlarınızı iyi analiz edebiliyor oluşunuz da hayati önem taşıyor.

  • Toyota Ekim Ayı Kampanyası 

Toyota, Ekim ayı boyunca başarılı sedan model Corolla için 180 bin TL’ye varan indirim veya %0 faiz kampanyası yaptığını duyurdu. Ayrıca ekim ayı boyunca Corolla Cross Hybrid, Yaris Cross ve Hilux modelleri için 250 bin TL’ye 12 ay %0 faizle kredi imkanı da sunuluyor.

  • DS Automobiles

Lüks otomobilleriyle bilinen Fransız markası DS’de 300 bin TL için %0,99’dan başlayan düşük faizlerle kredi imkanı sunuyor. DS4 modeli için 300 bin  TL’ye 12 ay %0,99 faiz oranı sunan DS, crossover modeli DS7 için takas desteği sunuyor.

  • MG

Çinli otomobil devi SAIC bünyesinde yer alan MG’de ekim ayında kampanya yapan şirketlerden biri. Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle ülkemiz pazarına sunulan MG, HS modelinde hem Comfort hem de Luxury donanım paketlerinde 250 bin TL için 12 ay vade ve 0,49 faizli kredi sunuyor. Ayrıca 100 bin TL’lik takas desteği de bulunuyor.

  • Opel

Rüsselsheim merkezli Alman otomobil üreticisi Opel‘de ekim ayını es geçmeyenlerden. Kompakt segmentin ikonik modeli Astra’da 200 bin TL için 12 ay vade ve 0,99 faizle kredi sunan Opel, seçeceğiniz Astra’nın donanımına bağlı olarak kredi avantajları sunmaya devam ediyor. Opel’in SUV modeli Crossland’de 250 bin TL için 12 ay vade ve 1,99 faizle kredi imkanı sunuluyor. Söz konusu ticari modeller olduğunda da müşterilerini unutmayan Opel, Zafira Life modeli için 300 bin TL için 12 ay vade ve 0,99 faizle kredi imkanu sunuyor. Combo Life, Combo Cargo, Vivaro Cargo, Vivaro City Van modellerinde ise 200 bin TL için 12 ay vade ve 1,99 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Yakın zamanda otomobil alma planınız varsa indirimleri ve kredi kampanyalarını değerlendirmenizi öneririz. Şimdiden hayırlı olsun!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu