Akıllı TelefonXiaomi

Xiaomi 14 Ultra İlk Kez Sızdırıldı

Xiaomi 14 Ultra cephesinden sızıntılar gelmeye devam ediyor. Amiral gemisi telefonun ilk gerçek görüntüsü sızdırıldı.

Xiaomi’nin amiral gemisi telefon serisi Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Ultra 25 Şubat’ta küresel çapta tanıtılacak. Etkinlikte gözler en çok da Ultra modelin üzerinde olacak. Bu cihazla ilgili ayrıntılar henüz az olsa da Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo’da 14 Ultra’yı gösteren sızdırılmış bir görüntü ortaya çıktı.

Görüntü, diğer amiral gemisi telefonların yanı sıra Xiaomi 14 Ultra’yı da gösteriyor. Görüntü güvenilir sızıntı kaynağı Digital Chat Station tarafından paylaşılıyor. Resim biraz bulanık olsa da, telefonu kırık beyaz renkte ve önceki Xiaomi Ultra amiral gemisi tasarımlarını hatırlatan dairesel bir kamera modülüyle ortaya koyuyor.

Görüntünün kalitesine rağmen, daha önceki sızıntılarla tutarlı olarak dört kamera halkasını ayırt etmek mümkün. 14 Ultra’nın, optik görüntü sabitleme (OIS) ve değişken diyafram teknolojisiyle donatılmış 50 megapiksel ana kameranın başını çektiği dörtlü kamera kurulumuna sahip olacağı gelen bilgiler arasında.

Raporlar, birinci lensin Sony’nin en yeni LYT-900 1 inç sensörünü içereceğini gösteriyor; bu özellik şu ana kadar yalnızca Oppo Find X7 Ultra gibi seçilmiş birkaç telefonda görüldü. Ayrıca telefonun ultra geniş, telefoto ve periskop-telefoto fotoğrafçılığına yönelik lensleri de içermesi bekleniyor.

Xiaomi 14 Ultra başlıca özellikleri

Önceki bir raporda, cihazın 80W kablosuz hızlı şarj ve 100W kablolu hızlı şarj sunacağı bildirildi. Xiaomi 14 Ultra, muhtemelen 16 GB’a kadar RAM ile eşleştirilen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden güç alacak. Telefonun odak noktası kuşkusuz dörtlü kamera birimi olacak. Arkada 50 megapiksel Sony LYT900 ana kamera bulunuyor. Xiaomi 14 Ultra muhtemelen kutudan Android 14 işletim sistemiyle çıkacak. Telefonun öne çıkan bir diğer özelliği ise 5.300 mAh büyüklüğündeki pili olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu