Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K40 Stokları Neden Yok? İşte Resmi Açıklama!

Redmi K40 stokları neden yok sorusuna cevap bugün Xiaomi Group China Başkanı ve Redmi markasının genel müdürü Lu Weibing’dan cevap geldi.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, geçtiğimiz aylarda K40 ailesi ile karşımıza çıkmıştı. En uygun fiyatlı amiral gemisi unvanına sahip olan bu modeller maalesef ki bir sorun ile karşı karşıyaydı. Redmi K40 stokları maalesef ki Çin’de sürekli kısa sürede bitiyordu. Herkesin merak ettiği bu sorunun yanıtı bugün geldi.

Xiaomi Group China Başkanı ve Redmi markasının genel müdürü Lu Weibing; “K40 serisi başarılı bir şekilde çıkış gerçekleştirdi ve 300.000’den fazla sattık. Ancak bu yıl yonga seti tedariki çok kısıtlı.Bu dar durum altında hala fiyatlandırma yapıyoruz. Fiyatı yükseltmek yerine en uygun maliyetli şekilde. Bu nedenle talep, stoklama miktarının birkaç katı olabilir ve bu da mevcut durumun çok fazla stokta kalmamasına neden oluyor. Üretim hala hızlanıyor, çok çalışmalıyız!” ifadesini kullandı.

Koronavirüs salgınından dolayı dünya genelinde yonga setlerinde büyük sorun yaşandı. PS5, Xbox Series, ekran kartı ve diğer tüm teknolojik ürünlerin sınırlı sayıda olmasının en büyük nedeni bu. Hatta bu yüzden Samsung’un Galaxy Note 21 ailesini beklenenden de geç satışa sunacağı söyleniyor. Aynı durum Huawei’nin yeni canavarı Huawei P50 ailesi için de geçerli.

Redmi K40 Stokları

Yonga setleri ve yarı iletkendeki bu sorunun ne zaman çözüleceği bilinmiyor. Ancak dünya genelinde başlayan normalleşme süreci üretimin tekrardan eski seviyeye çıkmasını sağlayabilir. Umarız bu süreçte yine bir ekstrem durum yaşanmaz ve üretim kaldığı yerden devam eder.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu