Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMIUITeknolojiXiaomi

Xiaomi Galeri uygulaması yakında çok güzel özelliklere kavuşacak!!!

Xiaomi,MIUI 11 arayüzü ile kullanıcılarını neredeyse çığır açacak yeniliklere kavuşturdu. Şirket yakın zamanda Galeri uygulamasına yeni özellikler getirecek

Yazılım konusunda oldukça büyük atılımlar atan Xiaomi, MIUI arayüzüne sahip cihazlarına her geçen gün daha fazla yenilikler ekliyor. Xiaomi ve Redmi geçen yıl fotoğraflarını gökyüzünü değiştireceği bir filtre getirdi. Bugün ortaya çıkan haberlere göre MIUI Galeri uygulaması  Mi 10 serisi ile birlikte gelen yeni video düzenleyici özelliğinin yanı sıra yeni efektler ve özelliklerle beraber güncellenecek

“Dinamik Gökyüzü Filtresi” olarak adlandırılması beklenen bu yeni özellik, en son Çin Geliştirici ROM’unda bulunan  2.2.15.2 sürümüne sahip galeri uygulamasında bir XDA kullanıcısı tarafından keşfedildi.  Bu özellik çektiğiniz bir videodaki hava durumunu değiştirmenizi sağlar. Kısaca  videolarınıza kar veya yağmur filtresi ekleyerek büyük farklar yaratabilirsiniz. Aşağıda paylaştığımız videodan daha detaylı inceleyebilirsiniz.

Bu özelliğin Mi 10Mi 10 Pro ve yanı sıra yaklaşmakta olan Redmi K30 Pro‘da mevcut olması bekleniyor . Ancak diğer cihazlar bu özelliğe ne zaman kavuşacak henüz net bir bilgi yok.

Yukarıda da gördüğünüz gibi şirket şimdilik sadece iki filtre eklemiş olarak gözüküyor. Ancak daha önceden de gördüğümüz gibi daha fazla filtreler ile güncellemeyi sunabilir. Hatırlayacaksınız Xiaomi daha önce resimler için yayınladığı filtrelere karlı ve gökkuşağı gibi efektleri de sonradan eklemişti.

Bakalım Xiaomi bu konuda nasıl bir yol çizecek bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu