Akıllı TelefonGündemLenovoMobiroller

Lenovo ThinkPhone Telefon Pazarına Merhaba Diyor

Lenovo’nun ThinkPad markası telefon dünyasına giriyor. Lenovo ThinkPhone adı altında üretilecek ilk telefon bugün ortaya çıktı.

PC sektöründe ThinkPad markası ile farklı bir deneyim sunan Lenovo, şimdi de telefon sektörüne sağlam bir başlangıç yapmak istiyor. Sızıntıları ile ünlü Evan Blass, gelecek vaat eden Lenovo ThinkPhone modelinin bugün yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı. Yayınlanan Render’lar, karbon fiber gibi bir desene sahip bir arka paneli gözler önüne seriyor.

Şimdilik telefon ile ilgili çok net bir detay yok. Ancak önceki sızıntılara göre; ThinkPhone, Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti 6.6 inç büyüklüğünde 2400 x 1080 piksel çözünürlüğünde 144 Hz tazelemeye sahip POLED ekran ile gelecek. Telefonda ayrıca ekran altı parmak izi tarayıcısı, 32 MP sensörlü bir ön kamera ve 50 MP, 13 MP ve 2 MP sensörlü bir ana kamera, 68W şarj ve IP68 koruma desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli batarya bulunacak.

Lenovo ThinkPhone

Bu modelin 8 GB RAM ve 128 GB depolama ve 12 GB RAM ve 256 GB depolamalı sürümler ile gelemsi bekleniyor. Kutusundan Android 13 ile çıkacak olan telefonun fiyatının ne kadar olacağını kestirmek şimdiden güç. Firmanın PC sektöründe yakaladığı bu başarıyı telefon sektöründe yakalaması düşük bir ihtimal gösteriliyor. İlk olarak Çin’de tanıtılacak olan bu telefonun Avrupa’ya gelip gelmeyeceği de bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu