Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriGündemIQOOMobiroller

iQOO Neo 7S Racing Edition Can Yakmaya Geliyor

iQOO’nun yeni tasarım harikası telefonu iQOO Neo 7S Racing Edition için geri sayım başladı. Hız konusunda bu canavar çok iddialı.

iQOO Neo 7S Racing Edition telefonun temel özellikleri, yakında piyasaya sürülmeden önce açıklandı. iQOO Neo 7 serisinin üçüncü üyesi olacak. Bildiğiniz gibi iQOO, Neo 7 SE’yi bu ayın başlarında Çin’de piyasaya sürdü. Telefon üst-orta segmentte yer alan Dimensity 8200 ile gelmişti. Peki, yeni model nasıl olacak?

Yeni bir rapor, Neo 7S Racing Edition’ın önümüzdeki günlerde tanıtılacağını gösteriyor. Sızıntıları ile ünlü Digital Chat Station’a göre; iQOO’nun yeni Neo 7 serisi telefonu bir Snapdragon işlemci ile donatacak.

Geçen ay Twitter kullanıcısı Anvin, Neo 7S ve Neo 7 SE akıllı telefonların özelliklerini açıklamıştı. Yine Anvin yeni canavarın görsellerini de paylaştı. Bu paylaşıma göre telefonda Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti yer alacak. Dahası, Neo 7S Racing Edition’ın 16 GB’a kadar RAM ile gönderileceği bildiriliyor. Telefon, 512 GB’a kadar yerleşik depolama kapasitesi de sunacak.

Bu nedenle, Neo 7S Racing Edition’ın 8GB ve 12GB RAM RAM seçeneklerinde de mevcut olacağını varsaymak çok mantıklı. DCS’ye göre, telefon Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.78 inç ekrana sahip olacak. Ayrıca, bu AMOLED paneli 120Hz yenileme hızını destekleyecek. Sızıntı devi, Neo 7S Racing Edition’ın 120W hızlı şarjı destekleyeceğini iddia ediyor. Ahize muhtemelen 4700mAh ile 5000mAh arasında kapasiteli bir pil ünitesi kullanacaktır. Neo 7S Racing Edition, Neo 7 ve Neo 7 SE arasında yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu