Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Scout ile telefonda ne var ne yok anında arayın!

OnePlus’ın yeni özelliği OnePlus Scout gün yüzüne çıktı. Bu özellik sayesinde telefonda ne var ne yok anında arayıp bulabiliyorsunuz.

OnePlus, çatısı altındaki telefonları için OnePlus Scout adlı yeni bir özelliğini duyurdu. Kullanıcıların cihazlarında dosyalar, kişiler ve belgeler gibi her şeyi bulmasına yardımcı olacak bu özellik özünde evrensel bir arama özelliği olması ile dikkat çekiyor.

OnePlus Scout neler sunuyor?

OnePlus’ın yeni özelliği Apple’ın macOS işletim sisteminde yer alan Spotlight Search özelliğine benzer şekilde çalışıyor. Kullanıcının yerel dosyalarda herhangi bir şey bulması veya basit görevleri yapmasını kolaylaştıran bu özellik kullanım kolaylığı açısından büyük fayda sağlayacak.

Herhangi bir dosyayı, kişiyi, belgeyi, müziği veya uygulamayı bulmak ve hatta filmler, yakındaki konumlar, hizmetler ve daha fazlası gibi uygulamalardaki içeriğe göz atmak için uygulama çekmecesinde arama yapılabiliyor.

OnePlus Scout

Şimdilik Beta aşamasında olan bu özellik sadece OnePlus telefonlarında kullanılacak. Eğer OnePlus’ın telefonlarından birine sahipseniz buradan OnePlus Launcher Beta programına kaydolabilir ve yenilikleri denemeye başlayabilirsiniz.

OnePlus’ın uzun bir süredir Launcher’ını diğer Android telefonlara da sunması bekleniyor. Ancak firmanın bu alanda henüz bir girişimi bulunmuyor. Google Pixel modellerinde yer alan saf Android‘e yakın bir deneyim sunan OnePlus‘ın Launcher’ı sunduğu kişiselleştirme araçları ile farkını ortaya koyuyor. Eğer bu Launcher’ı çok merak ediyorsanız XDA Developers sitesinde kendi telefonunuza portlanmış sürümü varsa indirip deneyebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu