Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S11 işte böyle görünecek!


Samsung Galaxy S11 beş belki altı ay sonra tanıtılacak ancak telefon son dönemde gündemden düşmüyor. Son olarak PhoneArena sitesi telefonun muhtemel 3D render görüntülerini oluşturdu.

Galaxy S11’in nihai tasarımı şu an için hazır değildir, fakat Samsung’un aldığı patentler ve güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiler ışığında bazı render görüntüler oluşturuldu. Sitenin oluşturduğu bu görüntüler belki de aylar öncesinden Galaxy S11’e bir bakış atmamızı sağlıyor.

Samsung Galaxy S11 tasarımı böyle olabilir

Galaxy S11 (ya da Galaxy One) Galaxy Note 10’da olduğu gibi merkeze yerleştirilen bir ön kameraya sahip olabilir. Samsung’un henüz benimsediği ekrana gömülü ön kamera anlayışını hemen terk etmeyeceğini düşünmüyoruz. Dolayısıyla bu tasarım yapısı bir sonraki tepe modelde de sürdürüleceğe benziyor.

Galaxy S11’de öne çıkan gelişmelerden biri kuşkusuz kamera geliştirmeleri olacaktır. Sitenin iddiasına göre Galaxy S11’deki ana kamera 108 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Arka tarafa baktığımızda diğer üçlü kamera geniş açılı sensör, telefoto periskop sensör ve derinlik algılamalı sensör şeklinde olacak. Telefoto periskop 5 kat optik yakınlaştırma gerçekleştirerek bu alanda Huawei P30 Pro ve OPPO Reno 10X Zoom’a rakip olacak.

Site ayrıca arka tarafa kısa süre önce bir patent başvurusunda karşımıza çıkan spektrometre sensörünü de unutmuyor. Söz konusu sensörün detaylarına buradaki haberimizden göz atabilirsiniz. Galaxy Note 10 ile kıyaslandığında Galaxy S11’de daha oval bir tasarım ve yatay arka kamera kümesi önemli farklar arasında yer alıyor.

Galaxy S11’in iddia edilen tasarımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu