Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy A serisi yoluna sürpriz isimlendirmeyle devam edecek

Samsung Galaxy A serisi son başvurulara bakılırsa Samsung’un uzun yıllar ürün yol haritasında yer alacak. Samsung, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’nde A10, A30, A50, A70 ve A90 markaları için başvuruda bulundu. Bu gelişme ilerleyen yıllarda isimlendirmenin çift hanelere geçiş yapacağını gösteriyor.

Galaxy A ve Galaxy J serisinde son yılda farklı bir yol izleyen Samsung’un gelecek yıllarda Galaxy A serisinde nasıl bir strateji izleyeceği netlik kazandı. Galaxy A6 ve Galaxy A8 gibi modellerin 2019 ya da 2020 versiyonları olmayacak muhtemelen.

Samsung Galaxy A serisi
Samsung Galaxy A serisi

Gelecek yıldan itibaren Samsung’un ürün yol haritasında ciddi değişiklikler görebiliriz. Katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X’in tanıtılması bekleniyor. Ayrıca Galaxy S ve Note serilerinin de birleşeceği gelen haberler arasında.

Ortada bir gerçek var ki, Samsung ve daha birçok dünya devinin radikal bir değişim gerçekleştirmesi gerekiyor. Huawei, Xiaomi, Oppo ve Vivo gibi Çinli şirket fiyat / performans ve yenilikçi ürünlerle mobil dünyasını ele geçirmeye başladı bile.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu