Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 7 için Android 12 Güncellemesi Çıktı

Çinli teknoloji devi OPPO Şubat ayında Reno 7 5G’yi piyasaya sürmüştü. 2022’nin ikinci ayında piyasaya sürülmesine rağmen akıllı telefon, Android 11 tabanlı ColorOS 12 ile çıkış yaptı. Şimdi, çıkışından üç ay sonra şirket, planlandığı gibi Android 12 beta programını başlattı. OPPO Reno 7 için Android 12 güncellemesi artık yüklenebiliyor. Ancak şimdilik beta aşamasında olduğunu belirtelim.

Bu ayın başlarında firma, Oppo Reno 7 5G için Android 12 beta testine 18 Mayıs’tan itibaren başlayacağını açıklamıştı. Firma elini çabuk tuttu ve 2 gün önce beta sürecini başlattı. Bilmeyenleriniz için Oppo, belirli cihazlar için ColorOS beta girişimini planlanan tarihten daha erken başlatmasıyla biliniyor.

Beta testine kaydolmak için cihazın donanım yazılımı A.14 sürümünde olması gerekir. Tek şart bu. Ancak marka yalnızca 5.000 kullanıcı tahsis etti ve kayıtlar 23 Mayıs’ta kapanıyor.

Kayıt olmak için, kullanıcıların Ayarlar > Yazılım Güncelleme > Dişli Simgesi > Beta sürümü için uygula > Beta Sürümünü Güncelle’ye gitmesi ve ekrandaki talimatları izlemesi gerekir. Seçilen adaylar, 3 iş günü içinde OTA aracılığıyla Android 12 beta sürümünü alacak.

OPPO Reno 7 için Android 12
OPPO Reno 7

Oppo şu an için kararlı sürüm tarihini açıklamadı. Her neyse, şirketin yazılım dağıtım geçmişine bakıldığında, Android 12 kararlı, muhtemelen bir veya iki ay içinde nihai sürüm herkes için indirime sunulacak. Güncelleme ile şimdilik gelen yenilikler bilinmiyor. Ancak aktarılan bilgilere göre güncelleme ile telefonun stabilite ve performansında ciddi iyileştirmeler yapılmış durumda. Nihai sürüm çıktığında güncellemenin tüm detayları daha da netleşecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu