Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Phone (2) İlk Kez Canlı Görüntülendi

11 Temmuz tarihinde resmi duyurusu gerçekleşecek Nothing Phone (2) modelinin canlı görüntüleri sızdırıldı. Telefon ışıl ışıl parlayacak.

Sadece 48 saat uzağımızda olan Nothing Phone (2) hakkında neredeyse her şey ortaya çıktı. Son olarak güvenilir bir kaynak telefonun ilk kez canlı görsellerini sızdırırken, teknik detayları da sıraladı. Serinin ilk modelinde olduğu gibi ikinci modelde de arka kısmın tamamına dağılmış halde LED ışık bölmeleri olacak. bu bölmeler ilk modele göre yer yer faklılık gösteriyor. Telefonda Glyph LED’lerinin kullanım durumları şu şekilde olacak:

  • Ses seviyesi göstergesi: Sesi artırıp azalttığınızı ışıklar gösterir
  • Zamanlayıcı: Işıklar, zamanlayıcının geri sayımına göre ayarlanır
  • Uber ve Zomato: Taksi veya yiyecek size ulaşmadan önceki süreyi gösteren bir ilerleme çubuğu ışıkları
  • Uygulama bildirimi: Bir bildirim aldığınızda her zaman LED’leri gösterecek şekilde bir uygulama ayarlayabilirsiniz.
  • Cihaz kablosuz şarja takıldığında alttaki LED’ler hala bir ilerleme çubuğu görevi görür.

Gelelim telefonun başlıca özelliklerine.

Nothing Phone (2) Başlıca Özellikleri

Nothing Phone 2’de, Full HD+ çözünürlüğe ve 120 Hz kare hızına sahip 6,7 inç büyüklüğünde OLED ekran yer alacak. Telefonun işlemci biriminde Snapdragon 8+ Gen 1’in yer alacağı haftalar öncesinde netlik kazandı.

Ön kısımda 32 megapiksel çözünürlüğe sahip Sony IMX615 adlı sensör kullanılacak. Telefonun arkasında ise çift kamera kurulumu sürüyor. Ana kamerada OIS destekli 50 megapiksellik Sony IMX890 sensöre yer verilecek. Ana kameraya bir de ultra geniş açılı kamera eşlik edecek. 4700 mAh büyüklüğünde bir pille gelecek olan telefon kutudan Android 13 / NothingOS 2.0 kullanıcı arayüzü ile çıkacak. Alt bölümdeki görsele bakılırsa telefonun en üst versiyonunda 12GB RAM ve 512GB dahili depolama yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu