Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor Snapdragon 888 İşlemcili Asıl Bombasını Sona Saklıyor

Honor Snapdragon 888 işlemcili bir telefonun müjdesini verdi. Peki bu telefon ne zaman tanıtılacak hangi seri altında çıkış yapacak?

Honor Snapdragon 888 işlemcisinden güç alan bir telefon henüz duyurmadı. Aslına bakarsanız saatler önce tanıtılan Honor50 Pro’nun uzun süre Snapdragon 888 ile çıkış yapacağı konuşuldu. Fakat telefonda Qualcomm’un yen nesil işlemci çözümlerinden Snapdragon 778G kullanıldı.

Honor Snapdragon 888 İşlemcili Telefonun Müjdesini Verdi

Honor 50, Honor 50 Pro ve Honor 50 SE akıllı telefonlarının resmi duyurusunun ardından şirketin başkanı Zhao Ming, şirketin gelecekteki amiral gemisi hakkında konuştuğu bir röportaj verdi. Bu telefon muhtemelen Honor Magic 3 ismiyle çıkış yapacak.

Honor CEO’suna göre, bu model bu yılın üçüncü çeyreğinde, yani temmuz-eylül döneminde piyasaya sürülecek. Bu durumda telefonu çok yakın bir dönemde görmemiz de mümkün. Magic 3 ismiyle çıkış yapması beklenen telefon Snapdragon 888 işlemcisinin yanında üst düzey bir kamera paketiyle gelecek. Akıllı telefon hakkında ne yazık ki başka ayrıntı verilmedi. Yalnız Magic serisi her zaman için akıllı telefon dünyasında sıra dışı olmayı başardı. Asıl merak uyandıran Honor’un telefonda nasıl bir tasarıma imza atacağı.

Öte yandan Honor dünkü etkinlikte gelecekteki yol haritasına dair de önemli açıklamalarda bulundu. Şirketin ürün yelpazesinde artık V serisi bir cihaz olmayacak. Amiral gemi segmentini Magic serisi temsil edecek. Honor 50 gibi telefonlar yeni teknolojilere açık orta üst segment serisinde konumlandırılacak. Honor X ve Play serileri de yine varlıklarını sürdürecekler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu