Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Mi 10 Extreme Commemorative Edition tanıtım tarihi belli oldu!!!

Xiaomi’nin bir süredir üzerine çalıştığı Mi 10 Extreme Commemorative Edition modeli, 10.Yıla özel olarak  11 Ağustos’ta geliyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı telefon pazarında önümüzdeki günlerde epey ses getirecek. Bildiğiniz üzere 3.çeyreğin başlaması ile birlikte pek çok üretici, yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye başladılar. Bunun yanı sıra Xiaomi’de, 10.yılına özel bomba gibi bir telefon ile karşımıza çıkacak. Şirketin bir süredir üzerine çalıştığı iddialı özelliklere sahip telefonu Mi 10 Extreme Commemorative Edition(diğer adıyla Mi 10 Extreme Hatıra Sürümü), 11 Ağustos tarihinde resmen tanıtılacak.

10. Yıldönüm” etkinliğini gerçekleştirecek olan Xiaomietkinliğe günler kala bir not defteri ve yeni Mi 10 modelinin özel kutusunu ortaya koyan bir poster paylaştı. Bu poster, Mi 10 Extreme Commemorative Edition’ın, 11 Ağustos tarihinde geleceğini ve özel bir gümüş rengine sahip olacağını gösteriyor.

Mi-10-Extreme

Açıklanan bilgilere göre Mi 10 Extreme Hatıra Sürümü, Mi 10 Pro ile karşılaştırıldığında en az iki büyük yükseltmeye sahip olacak. Bunlardan ilki ekran olurken, ikincisi ise hızlı şarj özelliği olacak.

120Hz ekran yenileme hızına sahip olan Mi 10 Extreme, Mi 10 Pro‘ya nazaran kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunacak. Buna ek olarak cihaz, çift kavisli esnek bir tasarım ile gelecek ve OLED ekran ile donatılacak.

İkinci özellikten bahsedecek olursak Mi 10 Extreme Commemorative Edition,  100 watt süper hızlı şarjı ile adından çok fazla söz ettirecek. 4.500 mAh’lik bir pil ile gelmesi beklenen bu cihaz, şarj hızı ile de rakip tanımayacak.

Son olarak işlemci özelliklerinden bahsedecek olursak cihaz, daha önceden de belirtildiği gibi  Snapdragon 865 işlemci ile piyasaya sürülecek. Aynı zamanda LPDDR5 ve  UFS 3.1 belleğini de destekleyecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu