Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 8 satışları ne durumda?


Samsung Galaxy Note 8 satışları nasıl gidiyor? Yeni bir rapora göre Galaxy Note 8 Güney Kore’de çok iyi satışlar elde ediyor. Bir aydan fazla süredir Güney Kore’de satışta olan telefon 1 milyon satış adedini aşmış durumda. Ülkede 800 binden fazla ön sipariş alan telefon satışa sunulduktan sonra da kullanıcılardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Samsung dünyanın geri kalanı için satış rakamlarını henüz paylaşmadı, ancak Galaxy Note 7 ile kıyaslandığında Galaxy Note 8’in çok iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Geçen yıl bu zamanlar dünyaya korku salan Galaxy Note 7 Güney Kore’de 380 bin ön sipariş elde etmişti.

Samsung ayrıca Galaxy Note 8 popülerliğini korumak için çok yakında telefonun altın rengini Güney Kore’de satışa sunacak. Tabii bu gelişme önümüzdeki günlerde Güney Kore’de satışa sunulacak iPhone 8 serisi modellere karşı da bir hamle olarak düşünülebilir.

Galaxy Note 8 Türkiye fiyatı ne durumda?

Galaxy Note 8 geçen ay 4.999 TL fiyatıyla ülkemize giriş yapmıştı. Fiyatı oldukça pahalı bulunan telefonu şu sıralar Samsung Türkiye garantili modelini 4.200 TL seviyesinden almak mümkün.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu