Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 20 Plus hızlı şarj olmayacak mı? Ne alaka yaa?

Bugün ortaya çıkan bazı bilgilere göre Samsung Galaxy Note 20 Plus hızlı şarj tarafında bekleneni sunmayabilir. Peki neden? İşte detaylar…

Akıllı telefon pazarında üreticiler telefonların pillerini büyütemedikleri için hızlı şarj ile kullanıcıları tatmin etmeye çalışıyorlar. Bildiğiniz üzere bugün dünyanın en hızlı şarj olan telefonu OPPO Find X2 serisi oluyor. Samsung ise yeni nesil amiral gemisi Galaxy S20 serisinde 45W hızlı şarj desteğini sunsa da kutu içinden 25W hızlı şarj aparatı ile geliyordu.

Bugün gelen bilgiye göre Samsung 45W hızlı şarj özelliğinden vazgeçebilir. Zira 3C sertifikalarında Galaxy Note 20 serisinin 25W şarj desteğine sahip olduğu resmen ortaya çıkmış durumda. Bunun sebebi olarakta Galaxy S20 Ultra sahiplerinin bugün ülkemizde 299TR‘ye satılan “süper” hızlı şarj aletlerini almak istememesi olarak gösteriliyor.

Samsung Galaxy Note 20 Plus kaç model olacak?

Galaxy Note 20 Ultra diye bir model olmayacağını da ve sadece Note 20 ile Note 20 Plus modellerinin bize Samsung tarafından sunulacağı da belirtiliyor. Bu süreç biraz karışık gibi görünse de şimdilik Galaxy Note 20 lite modelinden de bahsedilmiyor. Lite modelinin 2021 yılı içinde tanıtılacağı da gelen bilgiler arasında.

Güney Koreli üretici özellikle Note 20 serisinin fiyatını düşük tutmaya çalışacak ve bundan dolayı da fiyatın iPhone 11 seviyelerinde tutulabileceği de gelen bilgiler arasında. Bugün ülkemizde iPhone 11 64GB Hafızalı model 7.299 TL‘den satılıyor. Bakalım yeni Note 20 serisi bize fiyat ve şarj tarafında ne sunacak?

Editörün Notu:

Xiaomi ve OPPO 100W şarj gücü üzerinde çalışırken Samsung’un yeni telefonlarını sadece test amaçlı 25W ile çalıştırdığına inanmak itiyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu