Elektrikli ArabaGenelİnternetOtomobil

Tesla Türkiye, Türk Telekom’u Bile Kıskandıracak Ucuz İnternet Paketini Duyurdu!

Tesla Türkiye, ev internetinden bile ucuz olan araç içi internet fiyatını açıkladı. Paketi alan kullanıcıların aldığı hizmetler ise şaşırttı.

Tesla Türkiye’de satış rekorları kırmaya devam ediyor. Halihazırda ülkemizde en çok otomobil satan ikinci üretici olan şirket, bu popülaritesini yeni ürün ve servislerle korumayı hatta artırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda elektrikli araba üreticisinin son hamlesi ise “Premium Connectivity” isimli araç içi internet bağlantı paketi oldu. Herkes yüksek fiyattan satışa sunulmasını beklerken, hizmetin aylık bedeli Tesla kullanıcılarına bedavadan biraz daha pahalı olarak duyuruldu.

Tesla Türkiye, İnternet Bağlantı Fiyatıyla Şaşırttı

Tesla, elektrikli araba modellerini sadece bir ulaşım aracı olarak görmüyor. Hatta şirket, müşterilerinin ulaşım dışında da arabalarında vakit geçirmesini istiyor. Bu nedenle devasa ekranında Netflix ve Prime Video gibi servisler ve hatta Steam ve Game Pass gibi oyun oynayabileceğiniz eğlence imkanları bulunuyor. Ancak elbette ki her şey gibi bu da parayla.

Tesla internet paketi

Ancak endişe etmeyin çünkü Tesla, internet paketleri için olabilecek en düşük fiyatlardan birini tercih etti. Şirket, Türkiye’deki kullanıcılardan bu servis için sadece aylık 130 TL tahsil edecek. Bu aşağıdaki paylaşımda da görebileceğini üzere, kullanıcıların beklediğinden çok daha ucuz bir bedel. Günümüzde sabit ev interneti paketleri bile 250-300 TL’den başlarken, şirketin fiyatları gerçekten muazzam. Paketin sunduğu avantajlar ise şu şekilde:

Bağlantı Paketleri Standart Premium
Navigasyon
Canlı Trafik
Sentry Modu – Canlı Kamera Görüntüleme
Uydu Görünümü Haritalar
Video İzleme
Karaoke
Müzik Dinleme
İnternet Tarayıcısı

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu