Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobiroller

iPhone 14 Pro Max Karaborsaya Düştü! Talep İnanılmaz

Çinli kullanıcılar iPhone 14 Pro Max modeline inanılmaz bir ilgi gösteriyor. Siparişler gecikirken, Apple siparişleri artırmak zorunda kaldı.

iPhone 14 serisi akıllı telefonlar için ön siparişler geçen cuma günü açıldı ve satışlar yarın birçok ülkede başlayacak. Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı Çin’de yeni iPhone’lara özellikle Pro modellere inanılmaz bir ilgi var. iPhone 14 Pro Max şimdiden karaborsaya düşmüş durumda ve fırsatçılar telefonları çok daha yüksek fiyattan satmaya çalışıyor.

iPhone 14 Pro Max Rekora Gidiyor

iPhone 14 serisinin ön siparişe açılmasının ardından iPhone 14 Pro serisi saniyeler içerisinde tükendi. Telefonu şu an satın almak isteyenler için teslimatın kasım ayına kadar uzadığı belirtildi. Hal böyle olunca Apple Pro modeller için siparişleri artırmak zorunda kaldı. Mydrivers sitesi, Apple’ın Samsung’dan 20 milyon adet daha ek panel sipariş verdiği aktardı. Samsung’un iPhone 14 Pro serisininde tek ekran tedarikçisi olduğunu belirtelim.

iPhone 14 Pro Max ve iPhone 13 Pro Max

Peki Çin’deki kullanıcılar birkaç ay beklemeden hemen iPhone 14 Pro sahibi olmak için ne kadar fazla ödeme yapmak zorundalar. Çin’deki bazı perakendeciler beklemek istemeyenler için Pro modellerin fiyatında ciddi bir artış gerçekleştirdi. iPhone 14 Pro Max’in 1TB’lık modelinde bu artış 570 Dolar’ı bulmakta. Bu fark ile Çin’de üst seviye bir Android telefon rahatlıkla satın alınabilmekte. Telefonun 256GB’lık versiyonunu satın almak istediklerinde ise fazladan 515 Dolar vermeleri gerekebilir.

iPhone 14’te sadece 35 Dolar’lık bir fiyat artışı gözleniyor. iPhone 14 Plus cephesinde fiyatlar yerinde sayarken, bu gelişme kullanıcıların standart iPhone 14 modellerine pek de ilgi göstermediği anlamına geliyor.

iPhone 14 Pro AoD’u ile Kullanıcıları Üzdü

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu