Ev AletleriGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Güle güle Xiaomi Mijia! Hoş geldin Xiaomi Smart Life!

Xiaomi bundan sonra ekosistem ürünlerini Mijia adı altında piyasaya sürmeyecek. Bundan böyle Xiaomi’nin yeni gözdesi “Xiaomi Smart Life!”

Her geçen gün ürün yelpazesini arttıran Pekin merkezli Xiaomi, sadece akıllı telefonlara değil, hayatın hemen hemen her alanına yatırım yapan büyük bir üretici. Özellikle ekosistem ürünlerine fazlasıyla yatırım yapan şirket, akıllı ampulden klimaya, su ısıtıcısından mini çamaşır makinesine kadar birçok farklı ve kullanışlı ürünü pazara sunuyor. Bu ürünleri de Mijia adı altında üreten ve ülkemizde pek popüler olmasa da Çin‘de hatırı sayılır satışlara imza atan Xiaomi, bundan sonra yeni Mijia ürünleri üretmeyecek. Peki ne olacak bunca yatırım? Durun durun, telaşlanmayın. Mijia yoksa Smart Life var! Yani, artık var olacak…

Yıllardır her türlü ürünü karşımıza çıkaran Mijia, özellikle son yıllarda birçok pazarda adını fazlasıyla duyurmuştu. Son olarak elektrikli tıraş makinesi ile karşımıza çıkan marka, bundan sonra Smart Life adı altında yeni ürünlerini tanıtacak. Aslında Çinliler açısından bir değişiklik de olmayacak; çünkü Mijia zaten Smart Life anlamına gelen bir terim olarak Çince’de yer edinmiş bir kelime. Ancak Çin’in aksine bundan sonra Xiaomi Smart Life olarak göreceğimiz yeni ekosistem ürünleri, Avrupa pazarında “yabancı” imiş gibi bir izlenim yaratabilir.

Şirketin açıklamalarına göre şuan için sadece isim değişikliği yapan Xiaomi’nin alt markası, logo dahil başka bir değişiklğe gitmedi. Aynı zamanda konseptinden de şaşmayacağı söylenen Smart Life, eskiden olduğu gibi çeşit çeşit ürün ile pazarına nabzını yoklayacak. Aynı zamanda bugüne kadar satılan Mijia ürünlerde bir değişikli olmayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu