Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Kanlı canlı Redmi K30 Pro görselleri sızdı! Yoksa o pop-up mı?

Koronavirüsü sebebi ile yavaşlayan Çin üretimini hızlandıracak Redmi K30 Pro bugün kanlı canlı resmen görüntülendi. Bir telefon benziyor ama kime?

Akıllı telefon pazarında üreticilerin son dönemde nedendir bilinmez pop-up açılabilir ön kameralardan vazgeçtiğini görüyoruz. Bunun sebebini anlamak zor. Zira tüm üreticiler altın madeni bulmuş gibi bu tasarıma geçiş yapmışken ve OPPO gibi bir marka da köpek balığı yüzgeci adını verdiği bir tasarım ortaya koymuşken bir anda ne oldu da tüm mobil pazar bu sistemden vazgeçti anlamış değiliz. Bir süredir haberlerini yaptığımız Redmi K30 Pro ise bugün pop-up kamerası ile kameralara yakalandı.

Açıkçası her zaman telefonların tasarımlarını saklayan test ürünlerinde gördüğümüz kılıf yapısı bu telefonda da var ve çok net bir detay göremiyoruz ama pop-up kameraya ve arkasında da Redmi Note 9 gibi yuvarlak bir arka kameraya sahip olduğunu görüyoruz.

Bununla birlikte arkada flaşın altında 5G yazısı da dikkatimizden kaçmıyor. Bildiğiniz üzere 2019 Aralık ayında tanıtılan Xiaomi Redmi K30 5G modelinde de 5G desteği vardı ve bu destek Snapdragon 765G ile sağlanıyordu. Anladığımız kadarıyla Redmi yeni telefonunda Snapdragon 765G yerien Snapdragon 865 yonga seti kullanacak.

Arkada dörtlü kamera ve önde de pop-up kamera ile birlikte 3,5mm kulaklık girişini de telefonda görüyoruz. Son görselde ise arka taraftaki tasarım koruyucu kılıf olmadan nihayet telefonu görüyoruz. Arka kameranın etrafındaki daire şekli ise bize Mate 30 Pro serini hatırlatmadı değil. Sizce de benziyorlar mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu