Elektrikli ArabaGüncel Teknoloji HaberleriOtomobil

Peugeot 508 2023 Canlı Gösterildi! Duyuru Tarihi Artık Belli

Peugeot’nun bir sonraki amiral gemisi modeli Peugeot 508 2023 kısa bir videoda gösterildi. Araç, 24 Şubat’ta tanıtılacak.

Peugeot Sport, kasa tarafında bazı yenilikler içerecek Peugeot 508 2023 modelinin çok yakında piyasaya çıkacağını doğruladı. Marka hem YouTube hem de Twitter hesabından yayınladığı kısa bir videoda araca kısa bir bakış atmamızı sağlıyor. Peugeot ayrıca aracın tanıtım tarihini de açıklık getirdi.

Fransız üreticinin ürün yelpazesinin amiral gemisi olan otomobil 24 Şubat tarihinde tanıtılacak. Firma, 508 PSE ve 508 SW PSE’nin sedan, station wagon ve iki spor versiyonunu etkileyecek iyileştirmeler vaat ediyor.

Şirket, ne yazık ki arabanın tamamını videoda göstermiyor. Ancak videoda tekerlek tasarımı, ön spoylerin bir kısmını, güncellenmiş bir şirket logosu ve kamera içeren bir ızgara görüyoruz.

Öte yandan yeni Peugeot 508’de yeni bir gövde tasarımına, farklı ön ve arka farlara yer verilmesi bekleniyor. Kabinde yeni malzemeler kullanılması beklenirken, daha büyük ekranlar ve şasi ayarları konfor hissi verecek ve araca daha fazla sportiflik katacak. 

Daha gelişmiş sürüş yardımı teknolojileriyle donatılacak yeni Peugeot 508’in mayıs ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu