Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 6 Serisinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu!


OPPO Reno 6 serisine dair önemli bir bilgi aktarıldı. İddiaya göre telefon serisi çok yakında resmiyet kazanacak. Detaylara göz atıyoruz…

Reno 5 serisinin tanıtımı üzerinden sadece dört ay geçmişken şimdiden Reno 6 serisini konuşmaya başladık. OPPO Reno 6 akıllı telefon serisi mart ayından bu yana gündemde. Seride yer alacak bazı modeller kriter testlerinde kendilerini göstermeye başlarken, bugün Çin’den gelen bir bilgi Reno 6 serisinin tanıtım tarihinin belli olduğunu gösteriyor.

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre OPPO 22 Mayıs tarihinde bir yıl ortası galası düzenleyecek. Etkinliğe birçok ünlü katılacak ve etkinlikte aynı zamanda Reno 6 serisi de görücüye çıkacak. OPPO yine 2019 yılında da aynı etkinlikte Reno serisini duyurdu. Dolayısıyla güvenilir kaynağın aktardığı gibi sadece üç hafta sonra yeni bir Reno serisi görmemiz yüksek ihtimal.

OPPO Reno 6 Muhtemel Özellikleri

OPPO’nun etkinlik kapsamında üç yeni telefon duyurması bekleniyor. Reno 6 modelinde 90Hz tarama hızına sahip ekran ve Dimensity 1200 işlemcisini göreceğiz. Reno 6 Pro modelinde de yine 90Hz ekran göreceğiz, fakat işlemci biriminde Snapdragon 870 yer alacak. Reno 6 Pro+ modeline baktığımızda ise teknik özellikler en üst seviyeye çıkarılacak. Bu modelde Snapdragon 888 yonga seti ve 120Hz ekran tarama hızı olacak.

OPPO’nun üç yeni telefonunda Full HD+ AMOLED ekranlar ve 4.500 mAh büyüklüğünde piller kullanılacak. Bu piller 65 watt kablolu ve 30 watt kablosuz hızlı şarj desteklerini barındıracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu