Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Türkiye Instagram Sayfası Açıldı

Türkiye pazarına giriş yapan OnePlus, sosyal medyada aktif olmak istiyor. OnePlus Türkiye Instagram sayfası bugün resmi olarak açıldı.

Çinli teknoloji devleri Türkiye pazarını çok sevdi. Ülkemize giriş yapan Çinli firmalar bu süreci bir adım ileriye taşıyıp ülkemizde telefon bile üretmeye başlamıştı. Yaşanan bu sevindirici gelişmelere geçtiğimiz haftalarda OnePlus Türkiye cephesinden de bir yenisi eklenmişti. Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptığını duyuran OnePlus, yeni canavarlarını ülkemizde resmi ve garantili bir şekilde satışa sunmuştu.

OnePlus Türkiye Instagram hesabını açtı

Bildiğiniz gibi sosyal medya platformları firmalar için müşterileri ile iletişime geçme noktasında bulunmaz bir nimet. Birçok kullanıcısının sorununu sosyal medya üzerinden kısa sürede çözen firmalar bile var. Bu yüzden sosyal medya kullanımı şirketler için büyük önem arz ediyor. OnePlus da bunu bildiğinden bugün resmi Instagram sayfasını açtığını duyurdu.

Şimdilik yeni ürünlerini Instagram hesabı üzerinden ön plana çıkaran firmanın, yakında çekilişler yapmasını da bekliyoruz. Bu tip çekilişler hem firmanın etkileşimini artırıyor hem de reklam konusunda önemli bir rol oynuyor.

Instagram’da OnePlusMobileTR adı ile yer alan firma şimdilik hesabını doğrulatabilmiş değil. Muhtemelen ilerleyen günlerde bu hesap için mavi tik alınacak ve kurumsal bir şekilde hizmet vermeye başlayacak.

OnePlus Türkiye

Ülkemizde izlediği biraz yüksek fiyat politikası ile dikkat çeken OnePlus‘ın, yeni uygun fiyatlı telefonlarını çok yakında Türkiye’ye getirmesini bekliyoruz. Fiyatları biraz istenilen seviyeye çekebilirse Çinli firma ülkemizde büyük işlere imza atabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu