Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerXiaomi

Xiaomi 12T Pro Rakiplerine Kamerada Meydan Okuyor


Xiaomi’nin yeni 200 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip olan telefonu Xiaomi 12T Pro, rakiplerine adeta meydan okuyor.

Xiaomi’nin 200 megapiksel kameraya sahip Xiaomi 12T Pro modeli, iPhone 14 Pro ve Samsung Galaxy S22 Ultra ile kamera konusunda çetin bir rekabet içerisine girdi. Kamera konusunda çok iddialı olan bu telefon bakalım rakipleri karşısında nasıl bir performans sergiliyor?

Geceleri video çekerken rakiplerden daha belirgin bir ışık görebilirsiniz. Fotoğraflar hakkında konuşursak, ilk karşılaştırma, daha düşük çözünürlüğe rağmen Apple ve Samsung’un amiral gemilerinde en iyi ayrıntıyı gösteriyor. Ancak iç mekan fotoğrafı, Xiaomi 12T Pro’da en iyi HDR performansını ve kumlamanın olmadığını gösteriyor. Aynı zamanda, gün boyunca parlak güneş ışığında fotoğrafta bile, Xiaomi’nin yeni telefonunun aşırı pozlanmış nesnelerle ilgili sorunları var. Aşağıdan bu karşılaştmayı izleyebilirsiniz.

Gece fotoğrafları, üç akıllı telefon arasında büyük bir fark olmamasına rağmen, 12T Pro’nun bazen daha pahalı cihazlarla rekabet edebileceğini ve hatta bir şekilde onların etrafından dolaşabileceğini gösteriyor.

Sonuç olarak, genel olarak, Xiaomi 12T Pro, en iyi kameralı telefon veya en azından iPhone 14 Pro veya Galaxy S22 Ultra seviyesindeki bir cihaz olmayı başaramıyor. Ancak 12T Pro’nun rakiplerinin neredeyse yarı fiyatına satıldığını da belirtelim. Fiyat/Performans açısından değerlendirecek olursak 12T Pro’nun başarılı bir iş çıkardığını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu