Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 8T Pro için beklenmedik karar!

Ekim ayında tanıtılması beklenen OnePlus 8T Pro için ilginç bir açıklama yapıldı. Firmanın CEO’su Pete Lau bakın ne dedi!

OnePlus 8 ailesi ile büyük beğeni toplayan Çinli firma, 14 Ekim’de karşımıza daha uygun fiyatlı ama amiral gemisi segmentinde yer alacak olan OnePlus 8T ile çıkacağını açıklamıştı. Bu etkinlikte hem ana hem de Pro modelini tanıtması beklenen firmadan bugün ilginç bir açıklama geldi. Firmanın CEO’su olan Pete Lau, OnePlus 8T Pro modeli hakkında herkesi üzen o açıklamayı yaptı.

CEO Pete Lau, yakında düzenleyecekleri etkinlikte maalesef ki Pro modelin tanıtılmayacağını belirtti. Fiyatı uygun tutmak adına sadece ana modeli tanıtacak olan firma, Amerika ve Avrupa pazarını hedefleyecek. 799 dolar bandında olacağını düşündüğümüze 8T‘de, Qualcomm’un 2020’nin ilk çeyreğinde kullanılmaya başlanan Snapdragon 865 yonga seti yer alacak. 8 GB RAM ve 12 GB RAM opsiyonları ile gelecek olan telefon, kamera kurulumu ile abisini aratmayacak.

OnePlus 8T Pro

Telefonun arka tarafında 48 Megapiksel ana kamera + 16 Megapiksel 116 derece ultra geniş açılı kamera f/2.2 diyafram + 5 Megapiksel makro + 2 Megapiksel derinlik sensörlü kamera kurulumunun yer alması bekleniyor. Ön tarafta ise 32 Megapiksellik kamera yer alacak. Bu kamera yüksek ihtimalle nokta çentik şeklinde konumlandırılacak.

Türkiye pazarına giriş yapıp yapmadığı konusunda henüz net bir bilgi bulunmayan OnePlus’ın, 2020 yılı bitmeden ülkemize resmi olarak giriş yapması ve bu modelini satışa sunması bekleniyor. Fiyat konusunda Çinli rakipleri yerine diğer Android üreticilerini  kendine örnek alan OnePlus, bakalım yeni modeli ile başarılı olabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu