Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Xiaomi Civi 2 ve Yeni Bir Redmi Telefon Geliyor

Sertifika bilgilerine göre Xiaomi Civi 2 ve Redmi 11A modelleri yakında tanıtılacak. Özellike Civi 2’nin neler sunacağı merak ediliyor.

Xiaomi Civi modeli geçen yıl tanıtıldığında özellikle tasarım hatlarıyla büyük beğeni kazandı. Bu noktada Xiaomi’nin sonraki amiral gemisi telefonlarına öncülük eden telefon, teknik özellikler söz konusu olduğunda ise orta üst segmentte konumlandırıldı. Xiaomi devam eden süreçte Civi 1S modelini duyurdu, ancak bu telefon hem tasarım hem de donanım noktasında kayda değer bir gelişme sunmadı. Gözler şimdi asıl değişimi görmeyi umduğumuz Xiomi Civi 2 modelinde.

Xiaomi Civi 2, Eylül Ayında Tanıtılacak

Civi 2 modeli Çin’de 3C sertifikası alırken ortaya çıktı. Buradaki verilere göre telefon 67 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Geçen yıl tanıtılan Civi serisi modellerde 55 watt hızlı şarj desteği tercih edildi.

Öte yandan telefonun Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisinden güç alması bekleniyor. Bu noktada önemli bir yükseltmeden söz edebilirsiniz. Geçen yıl ki modellere Snapdragon 778G serisi işlemciler güç verdi.

Civi 2 ayrıca Full HD+ çözünürlük ve Dolby Vision destekli 120Hz kavisli OLED panele sahip olacak. Bu OLED ekranın merkezinde ön kamera için bir delik, altında ise parmak izi tarayıcısı olacak. Telefonun kamera özellikleri şu an için biliniyor, fakat Xiaomi’nin özel telefona bu defa OIS destekli bir kamerayı entegre etmesini bekliyoruz.

Xiaomi Civi 1S

Öte yandan şirket Redmi 11A modelini hazırlıyor. 3C sertifikasına göre telefon 10 watt şarj gücüne sahip olacak. Giriş seviyesinde konumlandırılacak telefonun diğer özellikleri ise şu an için bilinmiyor.

Redmi K50 Ultra Galaxy S22 Ultra’yı Ağlatacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu