Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCTeknoloji

HTC U 11: HTC’nin bir sonraki amiral gemi telefonu

HTC’nin bir dönem Ocean ismiyle anılan, daha sonra HTC U adını alacağı iddia edilen amiral gemi telefonu için yeni bir isimlendirme ortaya atıldı. Mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı Evan Blass namı diğer @evleaks HTC’nin bir sonraki tepe modelinin HTC U 11 olarak isimlendirileceğinin bilgisini verdi. Yeni isimlendirme hem HTC 10’nun devam modeli olarak hem de HTC U serisini sürdürecek.

Güvenilir bilgi kaynağı ek olarak telefonun renk seçeneklerini de açığa çıkardı. Merakla beklenen telefon beyaz, siyah, mavi, kırmızı ve gümüş renklere sahip olacak. Ancak renk seçeneklerini tüm pazarlarda da göremeyeceğiz.

HTC U 11
HTC U 11

HTC U 11 özellikleri

Telefonun özelliklerine gelince; bu konuda bir süredir yaşanan gelişmeleri sizlere aktarıyor. İddialara göre telefonda 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekran yer alacak. Snapdragon 835 işlemcisinden güç alacak telefonun bellek biriminin 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama olması bekleniyor.

12 megapiksel arka kamera, 16 megapiksel ön kamera, suya ve toza karşı dayanıklı kasa, Android 7.1 Nougat işletim sistemi, Sense 9 kullanıcı arayüzü, parmak izi tarayıcısı ve dokunmaya duyarlı ekran çerçeveleri telefonda yer alacak diğer özellikler olacak. HTC yeni tepe modelini 16 Mayıs’ta düzenleyeceği etkinlik kapsamında duyuracak.

 

LG G6 için önemli bir güncelleme yayınlandı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu