Akıllı TelefonGenelTeknolojiXiaomi

Ağustos İtibariyle Fiyat/Performans Odaklı En İyi 5 Xiaomi Telefon


Bu listemizde sizler için fiyat performans odaklı en iyi 5 Xiaomi modelini listeledik. İşte Ağustos 2021 itibariyle en iyi 5 Xiaomi telefon.

Xiaomi, ülkemize giriş yaptığından beri satış listelerinde birinci olmaya devam ediyor. Tüketicilerine karşı uygun fiyat politikasına sahip ve doğal olarak  Xiaomi’ye olan ilgi yükseliyor. Piyasada fiyat/performans telefonları olarak geçen ve en çok satan Xiaomi ve alt markalarının modellerinin yer aldığı segmentten sizin için seçim yaptık ve listeledik. İşte En İyi 5 Xiaomi Telefon:

Xiaomi Mi 9T

Listemizin ilk sırasında bulunan bu model, pazara sürüldüğünden beri fiyat/performans konusunda en çok ilgi gören modellerden biridir. Cihazın güncel satış fiyatı, farklı sitelere bağlı olarak ortalama 3200 TL civarında.

Xiaomi Mi 9T

POCO X3 NFC

Listemizin ikinci sırasında bulunan model ise geçtiğimiz yıl pazara sürüldü ve güçlü Snapdragon işlemcisi büyük yankı uyandıran POCO X3 NFC oldu. 6/8 GB RAM seçenekleri olan bu modelin başlangıç fiyatı ortalama 3100 TL arasında.

POCO X3 NFC Türkiye

POCO X3 PRO

2021 Nisan ayında tanıtılan bu model, yukarıdaki POCO X3’ün geliştirilmiş hali olarak karşımıza çıktı. Adı gibi performansından sıkça söz ettiren modelin satış fiyatı 3500 TL civarında.

POCO X3 Pro ve X3 NFC

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Geçen sene yayımlanan bu model, ülkemizde fiyat/performans severler arasında hayli ilgi topladı ve satılmaya da yüksek rakamlarda devam ediyor. Cihaz 3300 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Redmi Note 9 Pro Android 11

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Yukarıdaki cihazımızın bir üst modeli olan Redmi Note 10  Pro, bataryası ve fiyat performans açısından iyi işler çıkarıyor. Cihaz, 3700 TL gibi bir satış fiyatıyla karşımıza çıkıyor.

Redmi Note 10 Pro Türkiye

Bu listenin ilerleyen zamanlarda değişeceğini unutmayın çünkü Xiaomi yeni fiyat/performans odaklı yeni ve daha güncel telefonları pazara sürmeye devam edecek. Bu listedeki telefonlar ile herhangi bir program kullanır veya oyun oynarken hiçbir sorun yaşamayacaksınız. İlerleyen zamanlarda yeni telefon listeleri ile karşınıza çıkacağız. Beklemede kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu