Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Xiaomi Redmi Note 8 mi geliyor? Ağustos mu? 64 megapiksel mi?


Lei Jun “daha agresif olacağız” dedikten sonra bugün de Xiaomi Redmi Note 8 ile ilgili ilk bilgiler sızdı. Yoksa Ağustos ayında mı gelecek?

Akıllı telefon pazarında Xiaomi büyük bir çıkış yakaladı ve dünyanın en büyük dördüncü üreticisi olmayı başardı. Oppo‘nun Avrupa pazarındaki başarısından sonra gelen bilgilere göre Xiaomi beşinciliğe geriledi dense de henüz üçüncü çeyrek sonuçları açıklanmış değil. Xiaomi ve Redmi markaları özellikle Hindistan pazarında ayrılmış durumda ve Redmi markası da ciddi satış rakamlarına ulaşarak Xiaomi‘nin yüzünü güldürüyor. Fiyat odaklı Redmi markasının yeni ürünü Xiaomi Redmi Note 8 ile ilgili Ağustos ayında tanıtılacak sesleri yükselmeye başladı. Ocak ayında tanıtılan Redmi Note 7‘den sonra aradan sadece 6 – 7 ay geçtikten sonra Note 8 tanıtımı yapılması ne kadar mantıklı olur bilemiyoruz ve Ocak ayında da ne tanıtılacak bu da tam bir muamma.

Telefon ile ilgili net bir bilgi yok ama Çin medyasında Ağustos ayında Xiaomi‘nin bir telefon tanıtacağı belirtiliyor. Belki tanıtım yapıldıktan 1 ay sonra satışa başlanabilir ve bu da Xiaomi‘ye zaman kazandıracak bir yatırım olabilir. Telefonda 64 megapiksel değerinde Samsung GW1 kamera sensörü olacağı belirtiliyor. Xiaomi böyle bir kamera tercihini Redmi markasında gerçekleştirirse bu da bir ilk olacak gibi görünüyor.

Peki sizce Xiaomi’nin 6 ayda bir telefon tanıtması doğru bir strateji olabilir mi? Yorumlarınızı aşağıdaki alanda bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu