Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X70 Görüntü İşleme Konusunda Fark Yaratabilir

Vivo’nun merakla beklenen telefonları Vivo X70 için sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. X70, görüntü işleme konusunda fark yaratabilir.

Çin’in yükselen yıldızı Vivo, amiral gemisi Vivo X70 serisi telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kaynaklar, sunumun önümüzdeki ay Çin’de gerçekleşeceğini söylüyor. Bugün ise X70 serisinin görüntü işleme konusunda isminden söz ettireceği ortaya çıktı. Sızıntılar; bu cihazların ilk kez şirketin kendi görüntü işleme işlemcisi (ISP) Yueying‘i kullanacağını gösteriyor.

Vivo X70 kamera özellikleri ile karşımızda

Sızıntıları ile ünlü Digital Chat Station, 50 megapiksel 1/1.3 inç optik formatlı görüntü sensörü ile donatılacak olan telefonun kamerasının teknik özelliklerini açıkladı. Büyük olasılıkla, bu seride Samsung GN1 sensörü yer alacak. X70 serisinin ana modeli 48 megapiksel Sony IMX598 sensörlü ultra geniş açılı bir modül, 12 megapiksel sensörlü bir telefoto lens ve 8 megapiksel 1/4.4 inç optik formatlı periskop modülü ile donatılacak.

Yaklaşan amiral gemisi akıllı telefon serisinin üç model içermesi bekleniyor. Bunlar Vivo X70, X70 Pro ve X70 Pro+ olarak isimlendirilecek. Ana modelin 12 GB RAM ve MediaTek Dimensity 1200 yonga seti ile gelmesi bekleniyor. Ana modelde yine 33W hızlı şarj destekli 4.200 mAh kapasiteli batarya yer alacak. Yaklaşık olarak 600 dolardan satışa sunulacak olan ana modeli Pro ve Pro+ daha yüksek donanımlar ile izleyecek.

Vivo X70

Pro modelde Snapdragon 870 ve Pro+ modelde ise Snapdragon 888 yonga setinin kullanılması bekleniyor. Kamera tarafında ise Pro+ modelde Vivo’nun güçlü bir sensöre yer vermesi bekleniyor. Türkiye pazarına da gelecek olan bu seri bakalım kamera ve görüntü işleme konusunda söylendiği gibi çok iyi olacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu