Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Yeni görüntüler Xiaomi Mi 7 ‘nin tanıtım tarihini ve Mi 7 Plus’ı ortaya çıkardı

Geçen yıl nisan ayında tanıtılan Xiaomi Mi 6 için ürün döngüsü tamamlandı. Gözler şu sıralar Xiaomi Mi 7 modelinde. Kısa süre önce ortaya çıkan bazı haberlerde Mi 7’nin 3D yüz tarama sensöründe verimlilik sağlanamadığı için üçüncü çeyreğe ertelendiği bilgisi yer aldı. Ancak Çin kaynaklı bazı sitelerce ortaya çıkarılan posterler Mi 7’nin tanıtım tarihinin çok yakın olduğunu gösterdi.

Xiaomi Mi 7
Xiaomi Mi 7

Bu görüntüler şirketin resmi Weibo hesabından gelmedi, dolayısıyla henüz teyit edilmiş değil. Postere göre Mi 7, 23 Mayıs’ta düzenlenecek bir etkinlikte resmiyet kazanacak.

Bir başka görüntü ise Xiaomi Mi 7’nin yalnız olmayacağını gösteriyor. bu görüntüde Mi 7 Plus’ın Çinli bir çevrimiçi perakendecide listelendiği görülüyor. Telefona 474 $ fiyat belirlenmiş.

Xiaomi Mi 7 ve Mi 7 Plus özellikleri

Her iki telefonda ekrana gömülü parmak izi okuyucusu yer alacak. 6.01 inç büyüklüğünde çentikli ekran (Mi 7), Snapdragon 845 işlemci, 6GB / 8GB RAM, 64GB / 128GB / 256GB depolama, 3D yüz tanıma, 12 megapiksel + 20 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera (yapay zeka tabanlı) telefonlarda öne çıkan özellikler olacak.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/xiaomi-mi-6x-kutusundan-cikiyor-yakindan-goz-atalim-foto-galeri/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu