Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M51 geliyor; işte tanıtım tarihi!

Güney Kore’li teknoloji devi Samsung, yeni Galaxy M51 cihazını tanıtmaya hazırlanıyor. Peki “M” serisinin en güçlüsü ne zaman geliyor?

Samsung’un birkaç iddia neticesinde geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan orta segment Galaxy M51 cihazı, nihayet net bilgiler ile karşımıza çıktı. Özellikle geçtiğimiz hafta Galaxy M41 adı altında gündeme gelen ve ekran tarafında şirkete bir ilki yaşatması beklenen cihaz, CSOT veya BOE üretimi AMOLED panelleri bizlerle buluşturacaktı; ancak bu Çinli şirketler ile anlaşamayan Samsung, M41‘i askıya alarak Galaxy M51 modeline yönelmişti. Ve bugün, Galaxy M51’in tanıtım tarihi oldukça güvenilir kaynaklar tarafından doğrulandı.

Samsung Galaxy M51

Söylentilere göre Samsung’un en güçlü “M” serisi cihazı olacak olan Galaxy M51, Snapdragon 730‘dan güç alacak; lakin bazı kaynaklar, cihazın Snapdragon 6xx serisi bir yonga ile karşımıza çıkabileceğini belirtiyor. Yonganın yanı sıra 8GB RAM ve 128GB dahili depolamayı bizlere sunacak olan cihaz, 64 megapiksel ana kamera ve Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkacak. Super AMOLED tabanlı bir ekran da bu cihaza eşlik edecek.

Galaxy-M51

Bunların yanı sıra pandemi sebebiyle planlanandan daha ileri bir tarihte resmiyet kazanacak olan Galaxy M51, büyük ihtimalle Eylül ayı içerisinde tanıtılacak ve tanıtılır tanıtılmaz Hindistan pazarında satışa sunulacak. Hindistan’da gerçekleştirilecek lansmandan sonra da cihaz global pazara açılacak ve nihayetinde Türkiye pazarında da yer alacak. Bu sayede ülkemizin adeta yeni bitki örtüsü Samsung Galaxy M51 olacak. Şuan için Galaxy M51 hakkında tüm bildiklerimizin bunlar olduğunu belirterek cihazın lansmanını beklemeye koyulalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu